Οι επιλογές των παραγωγών του σταθμού γι’ αυτήν την εβδομάδα!

Σπύρος Καλετσάνος – Noir
Josef K – Endless Soul
Μιας και ασχολήθηκα με την Σκωτία χθες, αυτή εδώ είναι η μεγαλύτερη μου αδυναμία, από εκείνα τα πολύ γόνιμα μουσικά χρόνια στον βορρά. Πήραν τ’ όνομά τους από τη Δίκη του Κάφκα και έβγαλαν μια χούφτα ανεπανάληπτα single συν ένα από τα 10 καλύτερα lp των 80s (κατ’ εμέ πάντα). Οι Josef K του Paul Haig μαζί με τους Fire Engines, αποτελούν μια από τις πολλές “διασκεδάσεις” σ’ αυτή την ονειρική πόλη που ονομάζεται Εδιμβούργο και ας διατείνονται πως είναι the only fun in town. Ίσως σε μια άλλη Σκωτσέζικη πόλη να ίσχυε, όχι όμως εκεί όπου γεννήθηκαν οι Scars, Rezillos, Shop Assistants. Μέσα σε πολλά, διάλεξα την… ατελείωτη ψυχή τους, Endless Soul.

Χριστιάνα Μαγκριώτη & Βαγγέλης Ντούγκος – Twin Kicks
The Cosmic Dead – The White Rabbit
Μιας και η Σκωτία έχει την τιμητική της αυτή τη βδομάδα, αυτή την Παρασκευή προτείνουμε την space-psychedelic μπάντα cosmic dead και το κομμάτι τους white rabbit.

Δημήτρης Δελής – Honky Tonk Lagoon
John Prine – Caravan of Fools
Καινούργιο άλμπουμ με νέο υλικό μετά από 13 χρόνια για τον 71χρονο John Prine, Tree Of Forgiveness ο τίτλος του και η παραγωγή του David Cobb.

ToSofoPaidi – Blanketed By Static
Birth Control – Gamma Ray
Η μπάντα από το Βερολίνο που μας έχει χαρίσει μερικές δεκάδες άλμπουμ και κάμποσα φοβερά εξώφυλλα δίσκων. Το “Gamma Ray” βρισκόταν στο άλμπουμ «Hoodoo Man» του 1972.
https://www.youtube.com/watch?v=MaoaCkg4UXc

Latcho Drom – Latcho Drom
Renaud Garcia-Fons
Ο Renaud Garcia-Fons και το κοντραμπάσο του. Τι άλλο να πούμε;