Panos_Nikos

Περίεργη νύχτα για συνέντευξη. 17 Νοέμβρη και να μην ξέρεις αν μπορείς να φτάσεις στο στούντιο, κι ας βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας. Συνήθως, γύρω στις 21.00 η Ερμού έχει πολύ κόσμο. Εκείνη τη Δευτέρα είχε πολλούς αστυνομικούς.

Ευτυχώς είχε και δύο κιθάρες, πολλά τραγούδια και μια δίωρη κουβέντα για μουσική, ζόρια και ελπίδες. Όσοι δεν μπορέσατε να συντονιστείτε, εδώ η συνέντευξη και κάποιες φωτογραφίες.

Εκπομπή: Midnight@MS
Παραγωγός: Απόστολος Στάικος

 

Πάνος Γουργιώτης και Νίκος Βογιατζάκης (17-11-2014) Part I by Music Society Webradion! on Mixcloud

 

Πάνος Γουργιώτης και Νίκος Βογιατζάκης (17-11-2014) Part II by Music Society Webradion! on Mixcloud

 Panos Πάνος Γουργιώτης

Ο Πάνος Γουργιώτης άρχισε να διδάσκεται κλασική κιθάρα και γενικά να ασχολείται με την μουσική από πολύ μικρός και, αν και σπούδασε υποκριτική στο τμήμα θεάτρου του Α.Π.Θ., δεν εγκατέλειψε ποτέ την πρώτη και μεγαλύτερη αγάπη του. Αντίθετα η αρχικά ερασιτεχνική ενασχόληση του γινόταν προοδευτικά επαγγελματική με αποτέλεσμα την κυκλοφορία του πρώτου του δίσκου «Μια Ανάσα Ακόμα» το ’10. Έχοντας περατώσει τις σπουδές του και αποφασίσει να συνδυάσει το αντικείμενο τους με την μουσική όμως ήδη από την προηγούμενη χρονιά είχε αφήσει την Αθήνα για τις Βρυξέλλες όπου και παραμένει μέχρι σήμερα με κύρια ασχολία του τη θεατρική μουσική. Πριν λίγο καιρό επανήλθε δυναμικά στην ελληνική μουσική πραγματικότητα με την κυκλοφορία του δεύτερου album του «Πίσω Από Τις Βροχές».

 

Nikos Νίκος Βογιατζάκης

Ο Νίκος Βογιατζάκης γεννήθηκε στο Ηράκλειο της Κρήτης το 1980 και από τότε (ή έστω 15 χρόνια μετά) την ψάχνει με την μουσική. Γράφει μελωδίες, στίχους, παίζει κιθάρα και προγραμματίζει καμιά φορά τα backing tracks για τους pulse. Πού και πού, συνεργάζεται και με άλλους καλλιτέχνες με τους οποίους εμφανίζεται συχνά πυκνά στην Αθήνα και στην επαρχία. Σήμερα ζει στην Αθήνα και στην Κρήτη (ναι, ταυτόχρονα) και ακόμα να τη βρει με την μουσική. Το παλεύει γερά όμως!


More Posts for Show: