Οι Terrapin και οι Small Blues Trap
θα εμφανιστούν ζωντανά
για μία και μοναδική βραδιά
το Σάββατο 26 Μάη
στο Cabaret Voltaire
Μαραθώνος 30, Αθήνα
τηλ.2105227046
είσοδος: 5€

Το πρόγραμμα της βραδιάς θα περιλαμβάνει τα εξής μέρη:
Part 1: TERRAPIN-LIVE!
Part 2: SMALL BLUES TRAP-LIVE!
Part 3: TERRAPIN & SMALL BLUES TRAP JAM SESSION! Για πρώτη φορά οι 2 μπάντες μαζί επί σκηνής παίζουν αγαπημένα τους τραγούδια που αποτελούν κοινά ακούσματά τους και στοιχειώνουν κατά καιρούς το συναυλιακό σταυροδρόμι τους!

Λίγα λόγια για τις μπάντες

TERRAPIN
Οι Terrapin είναι ένα σχετικά νεοσύστατο τρίο που ξεπήδησε από τους θρυλικούς psych – rockers No Man’s Land – τα τρία ιδρυτικά μέλη των πρώτων είναι, ή έχουν υπάρξει, μέλη και των δεύτερων.
Το πρώτο άλμπουμ των Terrapin με τίτλο Sanctuary κυκλοφόρησε πριν από μερικούς μήνες και απέσπασε εξαιρετικές κριτικές. Κυκλοφορεί σε δίσκο βινυλίου, cd και ψηφιακό download από την G.O.D. Records.
Ο ήχος των Terrapin, κιθαριστικός κατά βάση, ξεκινά από το folk rock, περνά από τη ψυχεδέλεια, το prog και το acid folk και φτάνει ως τον ελεύθερο αυτοσχεδιασμό, πάντοτε με σταθερό άξονα το τραγούδι.
Οι ζωντανές εμφανίσεις τους διακρίνονται για την εσωτερική ένταση, το πάθος και την προσήλωσή τους στη στιγμή, χαρακτηριστικά που δημιουργούν κάθε φορά μια ξεχωριστή, απόλυτα ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα.
Βασίλης Αθανασιάδης : φωνή, κιθάρα
Γιώργος Τζίβας : τύμπανα, κρουστά
Κώστας Σιδηροκαστρίτης : μπάσο

https://www.facebook.com/terrapin.gr/
https://godrecordsgardenofdreams.bandcamp.com/album/terrapin-sanctuary

SMALL BLUES TRAP
Μετά από 14 χρόνια συνεχούς παρουσίας στην εγχώρια μουσική σκηνή, οι SMALL BLUES TRAP παρουσιάζουν ένα πρόγραμμα το οποίο περιλαμβάνει δικά τους τραγούδια που έχουν καταγραφεί δισκογραφικά στα albums “Our Trap”(2005), “Crossroad Ritual”(2006),”Red Snakes & Cave Bats”(2010), “The Longest Road I Know”(2013) και “Time Tricks”(2015) έχοντας λάβει ενθαρρυντικά σχόλια τόσο απ’ τον εγχώριο όσο κι απ’ το διεθνή μουσικό τύπο.

Αναμιγνύοντας το πάθος τους για τα blues – που είναι και το πρωτογενές υλικό των συνθέσεών τους – με στοιχεία από άλλα μουσικά ιδιώματα, οι SMALL BLUES TRAP έχουν καταφέρει να δημιουργήσουν έναν εξαιρετικά προσωπικό ήχο που είναι αναγνωρίσιμος και μοναδικός!

Παύλος Καραπιπέρης : φωνή, φυσαρμόνικα
Παναγιώτης Δάρας : κιθάρα
Λευτέρης Μπέσιος : μπάσο
Νίκος Κωνσταντίνου : τύμπανα

http://www.smallbluestrap.gr/
https://www.facebook.com/smallbluestrap/