Την Τετάρτη 2 Μαΐου η εκπομπή “Rancho de la Luna” με τον Ανδρέα Μαραγκό και τη Χρύσα Κεκάκου,  υποδέχτηκε στο studio του Music Society τους Radio Moscow!

Ένα από τα βασικά συστατικά μιας πετυχημένης συνέντευξης, είναι να καταφέρεις να κάνεις τους συνεντευξιαζόμενους να νιώσουν άνετα. Στην περίπτωση των Radio Moscow, μάλλον εκείνοι κατάφεραν να μας ρουφήξουν όλο το άγχος που είχαμε και να μας δώσουν λίγο από τη χαλαρότητα που τους διακρίνει.

Από εκεί και πέρα η κουβέντα έγινε σε φιλικό κλίμα, οι Parker, Billy και Lonnie έδειχναν να το διασκεδάζουν, παράλληλα το ψυγείο άδειαζε από μπύρες και το μπουκάλι με το τσίπουρο στέγνωνε. Η νύχτα τελείωσε με το συγκρότημα και εμάς ανεβασμένους στην ταράτσα του music society να χαζεύουμε την Ακρόπολη και να λέμε διάφορα.

Οι Radio Moscow δεν είναι ένα τεράστιο συγκρότημα, για μας είναι τρία υπέροχα παιδιά που μας κέρδισαν από την πρώτη στιγμή της γνωριμίας μας με το χαμόγελό τους, αφού πριν μας είχαν κερδίσει με τον δυναμισμό της μουσικής τους. Τώρα που το ξανασκεφτόμαστε, τελικά δεν χρειάζεται κάτι παραπάνω για να είναι ένα συγκρότημα τεράστιο.  Η συνέχεια την Πέμπτη το βράδυ επί σκηνής….

Ακούστε τη συνέντευξη εδώ: