To Music Society WebRadiON ζητάει από ανθρώπους που αγαπούν την μουσική όσο αυτό, να μοιραστούν μαζί του τα mixtapes τους. Φέτος αποφασίσαμε να προσθέσουμε σε αυτή την ομάδα και παραγωγούς εκπομπών που έχουν περάσει από τον σταθμό μας, έχουν διαμορφώσει τον χαρακτήρα του, και δεν βρίσκονται πια στο δυναμικό του.Μας λείπουν βέβαια, οπότε οι επιλογές τους αποτελούν και έναν τρόπο να μας ξανασυντροφεύσουν και τους ευχαριστούμε ιδιαίτερα. Συνεχίζουμε με τoν Δημήτρη Jimbo Κουτουκάκη.

Ακούστε το mixtape εδώ:

[mixcloud https://www.mixcloud.com/Music_Society_Webradio/music-society-guest-mixtape-δημήτρης-jimbo-κουτουκάκης/ width=100% height=60 hide_cover=1 mini=1]

“O Jimbo εμφανίστηκε στον Music Society προς τα τέλη του 2016 με την μουσική εκπομπή GROOVY INGREDIENTS. Μέχρι και τον Απρίλιο του 2018 η εν λόγω εκπομπή όργωνε τα χωράφια της groovy μουσικής και γενικότερα της Black music από τα 60’s μέχρι και το παρόν (Jazz ,Funk, Soul, Afro beat/Afro funk, Latin funk, Hip Hop, Library, Blues κλπ κλπ.). Ο ίδιος είναι αυτό που λένε aficionado με το funk και όλα τα ιδιώματα του και όποτε του δίνεται η ευκαιρία παρουσιάζει μουσικά σετάκια ως DJ. To πρώτο κομμάτι funk που άκουσε εν έτι 1993 και κόλλησε από τότε με αυτό το είδος ήταν το More Mess On My Thing των Poets Of Rhythm και όπως λέει και εύχεται σε όλους: May the Funk be with you motherfunkers!!!

Ώρες μετάδοσης:  4 & 8 Ιανουαρίου στις 16.00 & 6 Ιανουαρίου στις 18.00.

“O κύριος Jimbo επιστρέφει στον ΜS αυτήν την φορά με ένα mixtape διάρκειας 90 λεπτών το οποίο είναι αυτό ακριβώς που λέει ο τίτλος: διαδρομές μουσικές από όλα τα μέρη του πλανήτη μέσα από είδη όπως hip-hop, afro funk/world, funk, soul, cinematic funk κλπ Προετοιμαστείτε για μουσικές γεμάτες groove, ρυθμό, μελωδία, συγκοπές, νευρωτικά drums, κοφτές ρυθμικές κιθάρες, ψυχεδελικές ηχητικές αποχρώσεις στα πλαίσια του funk και μουσικές παραγωγές που πλησιάζουν το τέλειο. Ενα tip για να ακουστεί πιο ευχάριστα το συγκεκριμένο mixtape είναι το εξής: Push the Random button and let the rhythm flow….
Σε περίπτωση όμως που θέλετε αρχή και τέλος στον τρόπο ακούσματος μιας μουσικής λίστας τότε η παρούσα ξεκινά με hip – hop και world στοιχεία (check No 5 track “Reverse”) συνεχίζει με afro funk psych rock (Tracks 5 & 6), ακολουθεί μία carribean προσέγγιση με τους Jungle Fire και El Combo Chimbita και από το Νο 10 track και κάτω προετοιμαστείτε για afro funk/rock (check track No 11 από The Seven Ups), deep funk (check Track No17 από The DU-RITES), funk/soul, cinematic/space ήχους και αισθήσεις και ένα τελείωμα με τίτλο που τα λέει όλα: The End Eat My Vocals…. Γι αυτό και εγώ δεν έχω να προσθέσω κάτι άλλο…Κλείστε επομένως τα μάτια, ανοίξτε τα αυτιά σας και απολαύστε!!!”

Εδώ θα βρεις την

”Playlist”

.

The PutBacks – Prologue – The PutBacks 2018
Beyond Beyond – Diverse – Jus Biz 2004
Percee P. – Know My Voice feat Diamond D – Oh No Vs. Percee P 2008
J-Zone – Dreamcrusher – Fish-N-Grits 2016
Whitefield Bothers – Reverse feat. MED, Percee P – Earthology 2009
Orchestre Poly-Rythmo De Cotonou – Noude Ma Gnin Tche De Me – Echos Hypnotiques 2009
Afro National – Push Am Forward – Afro National 1972
Jungle Fire – Cumbia De Sal – Jambu 2017
El Combo Chimbita – Pajaro – El Corredor Del Jaguar 2016
The Let Your Hair Down Girls – Abuja Death Cab – Abuja Death Cab 2017
The Seven Ups – The Mountain Pass – Commandments 2018
David Nesselhauf – The Routine – Afrokraut 2016
Magic In Threes – Ivanka Trumpets – V 2016
Durand Jones & the Indications – Now I’m Gone – Durand Jones & the Indications 2016
King Khan & the Shrines – Darkness – Idle No More 2013
The Sure Fire Soul Ensemble – Baja Norte – Out on the Coast 2016
The DU-RITES – Ghetto Ferris Wheel – J-Zone And Pablo Martin Are The Du-Rites 2016
Mickey & The Soul Generation – Iron Leg – Iron Leg Single 1969
Orgone – Swinging Grits – Fuzzed Up 2013
The PutBacks – Straight – The PutBacks 2018
Calibro 35 – Ungwana Bay Launch Complex – CLBR35 Live From S.P.A.C.E. 2016
Misha Panfilov Sound Combo – Magnetism – En Route 2017
El Michels Affair – The End (Eat My Vocals) – Return to the 37th Chamber 2017

”Playlist”


More Posts for Show: Groovy Ingredients