Χριστίνα Φατούρου – Malt ‘n’ Blended
Madrugada – Vocal
Υπό την επήρεια του «Industrial Silence Tour 2019» να ηχεί ακόμη στ’ αυτιά μας, φωτογραφίζουμε το πρώτο πρώτο momentum της συναυλίας, με το ξαφνικό μπάσιμο της εισαγωγής του Vocal… Το πρώτο τραγούδι του album, το πρώτο τραγούδι του tour, μια δεκαετία μετά.. And so on…

ToSofoPaidi – Blanketed By Static
Anna & Elizabeth – Little Black Train
Το ντουέτο των Elizabeth Laprelle και Anna Roberts-Gevalt από το Cedar Springs στην νότια Βιρτζίνια έχει κυκλοφορήσει 3 άλμπουμ έως σήμερα. Στο μουσικό μωσαϊκό αυτής της εβδομάδας τις ακούμε στο Little Black Train από το ενδιάμεσο άλμπουμ που φέρει το όνομα τους.

Δημήτρης Δελής – Honky Tonk Lagoon
Paul McCartney & Wings – Nineteen Hundred And Eighty-Five
Mε την “μετά-Beatles” καριέρα του Paul McCartney ασχολήθηκε αυτή την εβδομάδα το Honky Tonk Lagoon και ανάμεσα σε άλλα ακούστηκε και αυτό το πολυαγαπημένο άσμα
https://www.youtube.com/watch?v=aarB12YaAgE

Σπύρος Καλετσάνος – Noir
Nino Rota – Amarcord
Visconti, Coppola, Fellini, Clement, Wertmuller του έδωσαν με κλειστά τα μάτια και εν λευκώ, τη μουσική επιμέλεια των ταινιών τους. Αυτοί και πολλοί ακόμα σκηνοθέτες, επέλεξαν τον ανυπέρβλητο Nino Rota, που ”έφυγε” πριν από 40 χρόνια (10/4/1979) στα 67 του. Έχω δει πολλές από τις ταινίες που ακούστηκαν οι μελωδίες του, όμως υπάρχει μία τόσο ξεχωριστή, όσο και ονειρική σαν τα νεανικά χρόνια, άλλωστε τότε συνέβη, μια Παρασκευή βράδυ στημένος μπροστά στην τηλεόραση. ΕΡΤ 1 ώρα 00.00, κινηματογραφική λέσχη και ο Γιάννης Μπακογιαννόπουλος προλογίζει την πιο αυτοβιογραφική ταινία του Fellini. Amarcord, οι νέοι στο Rimini -γενέτηρα του Federico- και το vals του Rota, μια νοσταλγία αξεπέραστη.

Πι Ζήτα – Μια Παρτίδα με το HUMBA!
Credit To The Nation – Tacky Love Song
Άνευ λόγου κι αιτίας
https://www.youtube.com/watch?v=VpqJWo6HAoE

Γιώργος Χούλλης – Unbalanced Pieces
Nick Cave & The Bad Seeds – As I Sat Sadly By Her Side
Μια απο τις αγαπημένες ερμηνείες του Nick Cave μέσα απο το “No More Shall We Part” που κυκλοφορούσε τέτοιες μέρες πρίν 18 χρόνια και που οι στίχοι του μετατράπηκαν σε πίνακες ζωγραφικής απο τον Στέφανο Ρόκο.

Sotrek – #HUMBAonair
The Rumblers – Hell To Pay
Μικρό αλλά τριανταφυλλένιο πανκ ροκ διαμαντάκι
https://www.youtube.com/watch?v=UgHHquV2S0A

Νίκος Ταλεμόπουλος – Άγρυπνοι στην Αθήνα
The National – Light Years
Έτη φωτός μακριά σου