Βαγγέλης Ντούγκος – Twin Kicks
Duane Eddy – Monsoon
Από το 1976 σε παραγωγή Lee Hazlewood, ένα ταξιδιάρικο τραγούδι που θα οδηγήσει στα μονοπάτια της επερχόμενης solo edition εκπομπής με προορισμό… άγνωστο!

Νίκος Ταλεμόπουλος – Άγρυπνοι στην Αθήνα
DUSK – Loss { Απώλεια }
Την Dusk την είχα πρωτοακούσει στην πολύ ωραία μπαλάντα που είχε βγάλει πριν κάποια χρόνια, το ‘What are the Chances’. Φέτος έβγαλε τον καλύτερο δίσκο που έχω ακούσει για το 2019, πολύ ιδιαίτερο, που συνδυάζει απαγγελία στα Ελληνικά, τραγούδι στα Αγγλικά, πιάνο, έγχορδα, ένα δίσκο που δε μπορώ με τίποτα να σταματήσω να ακούω!

ToSofoPaidi – Blanketed By Static
Militantes Del Climax – Godbless
Οι Αργεντίνοι (από το Buenos Aires) Militantes Del Climax κυκλοφόρησαν στα τέλη του περασμένου Οκτώβρη το καινούργιο τους άλμπουμ με τίτλο “Dia 4”.
https://www.youtube.com/watch?v=uCbID2rCCXU

Σπύρος Καλετσάνος – Noir
The Triffids – Hell of a Summer
“Αυτό το κομμάτι ήταν λάγνο, αρχαϊκό, σαγηνευτικό. Ακουγόταν σαν να ‘ταν μιξαρισμένο με το εκτυφλωτικό φως του καλοκαιριού που ερχόταν από το πουθενά και έσκαγε στο πρόσωπό σου”.
Ο Ρενέ, 16χρονος ανατολικογερμανός, καλοκαίρι 1985 στο βιβλίο Σκίτσο ενός Καλοκαιριού του Andre Kubiczek εξηγεί το κόλλημα του με το Hell of a Summer. Ένα από τα πολλά αριστουργήματα που έγραψε ο σπουδαίος David McComb με τους Triffids, που μας άφησε πριν από 20 χρόνια (2/2/1999).

Δημήτρης Δελής – Honky Tonk Lagoon
Hunger – Portland 69
Το Honky Tonk Lagoon έχει ξεκινήσει από την αρχή της χρονιάς έναν μαραθώνιο αφιερωμένο στο 1969 που θα συνεχιστεί για καιρό ακόμη, με μεγάλες δόσεις ψυχεδέλειας προς το παρόν..

Γιώργος Χούλλης – Unbalanced Pieces
Algiers – Blood
Οταν το Punk συνάντησε τη Gospel την Industrial το αποτέλεσμα ήταν οι Algiers.Εστω και με μια τετραετή καθυστέρηση το ομόνυμο ντεμπούτο album τους έγινε το μεγάλο κόλλημα των τελευταίων ημερών.

Sotrek – #HUMBAonair
Zarama – Bidea Eratzen
Η πρώτη πανκ ροκ μπάντα από τη χώρα των Βάσκων που “τα είπε” στη βασκική γλώσσα…
Εδώ και η εκπομπή για το 32 τεύχος του HUMBA!
https://www.mixcloud.com/HUMBAzinegr/humbaonair-season-6-012-28012019-basque-music/

https://www.youtube.com/watch?v=An2AAmg5V3s

ΠιΖήτα – Μια Παρτίδα με το HUMBA!
Assalti Frontali – Roma Meticcia

Στην τελευταία μας “Μια Παρτίδα με το HUMBA” συζητώντας για την Ιταλία και τη Δ.Ευρώπη στα πρόθυρα του Β΄Π.Π. με παρτενέρ τον Παν.Καλαμαρά (εκδόσεις ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΚΗ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ), ακούσαμε και σύγχρονο ιταλικό κινηματικό τραγούδι. Ξεχώρισα τους Assalti_Frontali

Guest MixtapesSpeedrush

Voivod – Technocratic Manipulators
Τα Music Society Guest Mixtapes συνεχίζονται, με τις επιλογές των συντακτών του Rabona.gr αλλά εμείς θυμόμαστε το mixtape των Speedrush: Οι Voivod στο τραγούδι “Technocratic Manipulators”.