Οι επιλογές των παραγωγών του σταθμού γι’ αυτήν την εβδομάδα!

Νίκος Ταλεμόπουλος – Άγρυπνοι στην Αθήνα
Alice in Chains – Nutshell
Την προηγούμενη βδομάδα είδα το μεγαλύτερο συναυλιακό μου απωθημένο, τους υπερτεράστιους Alice in Chains, και ενώ η πώρωση είχε χτυπήσει κόκκινα, η πιο δυνατή στιγμή στο live ήταν αυτή η μπαλάντα από το  Jar of Flies, ένα από τα καλύτερα EPs που έχουν βγει ποτέ.

Σπύρος Καλετσάνος – Noir
The Chills – Satin Doll
Πέρασαν 37 χρόνια από την ίδρυση της κορυφαίας εταιρείας και σήμα κατατεθέν της Νέας Ζηλανδίας. Η ιπτάμενη καλόγρια απογειώθηκε τον Σεπτέμβρη του 1981 και εύφρανε τα ώτα μας με pop, ψυχεδελικούς και θορυβώδεις ήχους. Ο Roger Shepherd ιδρυτής της Flying Nun records υπέγραψε μια σειρά από άγνωστες μπάντες, λίγες μόνο εκ των οποίων έγιναν γνωστές: Clean, Bats, Tall Dwarfs, Dead C αλλά κυρίως οι ”δροσεροί” Chills. Και αν κάποτε κατέκλυζαν τα μπαράκια με το classic Heavenly Pop Hit ή άλλα επίσης γνωστά τους(Pink Frost, I Love My Leather Jacket κλπ), η αρχή έγινε νωρίτερα στην εν λόγω εταιρεία απ’ το Christchurch. Ουσιαστικά μετακόμισε και έκανε ”κτήμα” της τον ήχο του Dunedin, στο νότιο άκρο της χώρας. Το Μάρτη του ’82 βγήκε το EP συλλογή Dunedin Double με 4 μπάντες, πρώτη εκ των οποίων ήταν οι Chills. 1 από τα 3 κομμάτια τους ήταν και η σατέν κούκλα.

Guest Mixtapes 1 – No Fake Bone
Faith No More – Midlife Crisis
Μια από της ενδιαφέρουσες επιλογές που έκανε η Αθηναϊκή μπάντα με τον ιδιαίτερο ήχο που ακροβατεί ανάμεσα αλλά και μπλέκει το funk και το rock & roll μέσα από ένα σκληρό πρίσμα.

Guest Mixtapes 2 – Sliding Backwards
The Surfing Magazines – Peeping Dom
Το  site Sliding  Backwards  εμφανίστηκε στο διαδίκτυο τον Ιούλιος του 2017 (πολύχρονο του ευχόμαστε) με μοναδικό κίνητρο την αγάπη των συντελεστών του για τη μουσική.Ένα χρόνο μετά μας΄ετοιμάζει ένα mixtape που αποδεικνύει την αγάπη αυτή.Μπορείτε να το ακούσετε την Κυριακή 08/07 στις 19.00 & Δευτέρα 09/07 στις 17.00.Μέχρι τότε πάρτε μια ιδέα εδώ:
https://www.youtube.com/watch?v=UCWop5XT1GA&ab_channel=crewzep


More Posts for Show: Playlist Εξαιρετική