Οι επιλογές των παραγωγών του σταθμού γι’ αυτήν την εβδομάδα!

Sotrek – #HUMBAonair
Δανάη – Ζητάτε να σας πω
Παππού θυμάσαι το Μουντιάλ του 1930; Φυσικά, ήταν τότε που γράφτηκε αυτή η τραγουδάρα…

ToSofoPaidi – Blanketed By Static
Tash Sultana – Jungle
Απλό, ελαφρύ, εύκολο, καλοκαιρινό τραγούδι, ό,τι πρέπει για περπάτημα στα διαολεμένα πεζοδρόμια της Αθήνας.

Χριστιάνα Μαγκριώτη & Βαγγέλης Ντούγκος – Twin Kicks
Lightshine – Sword In The Sky
Μετά τη φρέσκια επιλογή της προηγούμενης βδομάδας, για αυτή σας έχουμε γερμανικό krautrock του 1976 από μια όχι πολύ γνωστή αλλά εκλεκτή μπάντα.

Νίκος Ταλεμόπουλος – Άγρυπνοι στην Αθήνα
Jonathan Davis – The Secret
Ο τραγουδιστής των Korn έβγαλε ένα προσωπικό δίσκο με πολύ λίγα nu metal στοιχεία, το πήγε σε πιο alternative metal ύφος, πιο ρυθμικό και το αποτέλεσμα έχει ενδιαφέρον. Στους στίχους όμως συνεχίζει το κύριο θέμα να είναι ο θυμός.

Guest Mixtapes 1 – Starblind
The Sundays – Can’t Be Sure
Οι Starblind σχηματίστηκαν το 1998 από τους Γιώργο Οτέμπερη (κιθάρα), Γιάννη Μασσούρα (μπάσο) και Νίκο Δρίβα (τύμπανα). Η σύνθεση του γκρουπ ολοκληρώθηκε με τη Μαρίλυ Κιτσιώνα, στα φωνητικά και την Κατερίνα Καστανά, στα πλήκτρα, ενώ τελικά ο Γιώργος ανέλαβε την κιθάρα, ο Γιάννης το μπάσο και ο Νίκος τα ντραμς. Με επιρροές από Sarah Records, The Smiths, Lush έως Suede, Strangelove και Mogwai, μπήκαν στο στούντιο για το πρώτο τους demo, τον Δεκέμβριο 1998. Ένα από τα 4 τραγούδια, το “Crush Οn You“, συμπεριλήφθηκε στις συλλογές “Try Α Little Sunshine” της Pop Art Records και “Picnic Basket“, της αμερικανικής Shelflife.
Από το mixtape τους, ακούμε τους the Sundays στο “Can’t be Sure”.

Guest Mixtapes 2 – Krause
ΚRAUSE – 2AM THOUGHTS
ΚRAUSE έχουν μια στενή σχέση με τον Music Society, μιας κι έχουν έρθει αυτό τον χρόνο δύο φορές στο στούντιο για συνέντευξη. Έχουν κυκλοφορήσει το 2ΑΜ Τhoughts και θα ακούσουμε τις επιλογές τους για το Guest Mixtape, Κυριακή 17/06 στις 19.00 & Δευτέρα 18/06 στις 17.00.

Guest Mixtapes 3 – Chew Gravel
Chew Gravel – Disorder
Οι Chew Gravel έχοντας δύο κυκλοφορίες EP,το 2016 & 2017 παίζοντας post rock με διάφορα στοιχεία, θα επιλέξουν το Guest Mixtape τους την Τετάρτη 20/06 στις 23.30 & Πέμπτη 21/06 στις 16.30.

Σπύρος Καλετσάνος – Noir
Gaetano Liguori, Giulio Stocchi e Demetrio Stratos – Piccolo Fadh
Ένας δίσκος με αφορμή μια ακόμα σφαγή αμάχων Παλαιστίνιων, όχι φετινή, αλλά πριν από 42 χρόνια στον λόφο του El Zaater στη Βηρυτό (προσφυγικό καταυλισμό) από τους Λιβανέζους εθνικιστές. Ο Ιταλός μουσικός Gaetano Liguori ως leader δημιούργησε παρέα με το trio του, τον ποιητή Guilio Stocchi και την ανυπέρβλητη φωνή του “δικού” μας Demetrios Stratos το album La Cantata Rossa Per Tall El Zaatar, που εκδόθηκε το 1977 (ηχογραφήθηκε στο Μιλάνο τον Οκτώβρη του ’76). Εδώ ένα από τα 9 κομμάτια αυτού του jazz-experimental-spoken δίσκου. Piccolo Fadh
https://www.youtube.com/watch?v=gsqYh0gsXVQ