Οι επιλογές των παραγωγών του σταθμού γι’ αυτήν την εβδομάδα!

Βαγγέλης Ντούγκος & Χριστιάνα Μαγκριώτη – Twin Kicks
Godspeed You! Black Emperor – Anthem for No State, Pt. III
Κάπως έτσι τελειώνει το Luciferian Towers. Τίποτα άλλο δεν θα μπορούσαμε να δώσουμε για αυτή τη βδομάδα περιμένοντας με ανυπομονησία το λάιβ της Κυριακής. Τα λέμε εκεί!

Δημήτρης Δελής – Honky Tonk Lagoon
Trampled By Turtles – Kelly’s Bar
Καινούριο album για τους αγαπημένους Trampled By Turtles! Τέσσερα χρόνια μετά το Wild Animals, η μπάντα από το Duluth (ναι ναι το γνωστό) επιστρέφει με το “Life is Good On The Open Road”.

Κωνσταντίνος & Μελαχρινός – M.O.V.
Rory Gallagher – Philby
“Γιατί ήταν το πρώτο ροκ κομμάτι που άκουσα και κατάλαβα ότι η ροκ είναι η καλύτερη μουσική!” -K.

Σπύρος Καλετσάνος – Noir
Ralph McTell – Streets of London
Ζωή στο δρόμο. Άστεγοι και άνεργοι στα χρόνια της κρίσης των late 60s-70s (ανεργία, εξώσεις, καταλήψεις). Το κομμάτι μπήκε στη χθεσινή εκπομπή, σχετική με την πολιτική στην Βρετανία, της περιόδου 1945-1989. Για περισσότερα υπάρχει το ντοκιμαντέρ Cathy Come Home (1966 -σε σκηνοθεσία Ken Loach), αλλά και οι φωτογραφίες που τράβηξε ο Nick Hedges.

Γιώργος Φερτάκης – Το Φράγμα Του Ήχου
Gramm Eleven – Let Go
Μπάντα που ξαναπήρε μπρος μετά από λίγο καιρό αποχής από τα δρώμενα με τραγουδίστρια που καταπολεμάει την κατάρα της προφοράς αποτελεσματικά και punk rock & roll που περιέργως δεν είχε ποτέ μεγάλη τύχη στην Ελλάδα μιας και το τοπίο καταλαμβάνει ο ζόφος και το “χάος”.

ToSofoPaidi – Blanketed By Static
Los Espíritus – Perro viejo
Προερχόμενοι από τις γειτονιές του Buenos Aires και την εκεί ανεξάρτητη μουσική σκηνή, οι Los Espíritus συνδυάζουν rock & blues στοιχεία και μετρούν στο παλμαρέ τους 4 άλμπουμ σε 5 χρόνια δισκογραφικής ύπαρξης. Στο δεύτερο από αυτά (Gratitud, 2015), το πλέον επιτυχημένο, συναντά κανείς το “Perro viejo” (γέρος σκύλος).

Latcho Drom – Latcho Drom
Jessica Moss – Entire Populations (Pt III)
Βρίσκεις πολλά διαμάντια ακούγοντας τους συμπαραγωγούς του MS και μέσα από το πολύτιμο Precious Cargo του πρόεδρα (sic) για την αγαπημένη Constellation συναντήσαμε την καταπληκτική προσωπική δουλειά της Jessica Moss.

Νίκος Ταλεμόπουλος – Άγρυπνοι στην Αθήνα
Godspeed You! Black Emperor – World Police and Friendly Fire
Ένα από τα πιο εμβληματικά κομμάτια της υπερμπάντας που περιμένουμε να δούμε πώς και πώς την Κυριακή