Βαγγέλης Ντούγκος – Fragments
Songs: Ohia – Freedom Pt. 2
Η δεύτερη εκπομπή θα είναι αφιερωμένη στον αγαπημένο Jason Molina, με ένα αφιέρωμα στις μουσικές του και τους στίχους του. Έτσι, η επιλογή της βδομάδας είναι από την πρώτη κυκλοφορία του με τους Songs: Ohia. Τα υπόλοιπα στο Fragment #2 απόψε στις 21.00!
https://www.youtube.com/watch?v=L_zcsBrTMzY

ToSofoPaidi – Blanketed By Static
The Builders and the Butchers – Bottom of the Lake
Δημιουργημένοι το 2005 ως προϊόν διάλυσης άλλων συγκροτημάτων εκείνη την εποχή και με αρχικό όνομα “The Funeral Band”, οι The Builders and the Butchers ξεκίνησαν να παίζουν μουσική στον δρόμο κι έξω από συναυλιακούς χώρους. Το 2007 κυκλοφόρησαν το πρώτο τους άλμπουμ με τίτλο το ίδιο τους το (νέο) όνομα και μέσα από αυτό ξεχώρισα το “Bottom of the Lake”

Twin Kicks – Twin Kicks
dEUS – VIA
Ολίγοι παλιοί αλλά κλασικοί dEUS, με την ευκαιρία της ανακοίνωσης του επερχόμενου λάιβ στην Αθήνα

Δημήτρης Δελής – Honky Tonk Lagoon
Dire Wolves – Unfettered And Alive
Καινούριος δίσκος για τους Dire Wolves από το Pittsburg με τίτλο Paradisiacial Mind, ψυχεδέλεια, jazz, space σε έναν πανέμορφο δίσκο

Σπύρος Καλετσάνος – Noir
Purple Hearts – Millions Like Us
Saturday night and Sunday morning I’ve just woken up but I’m still yawning. Mod revival τέλη 70s Αγγλία, ένα από τα σημαντικότερα group του είδους, οι Purple Hearts, θυμούνται στους στίχους την απαρχή της “κουλτούρας του Σαββατόβραδου”. Μεταξύ Σαββάτου βράδυ και Κυριακής πρωί οι mods ζούσαν τη ζωή που ονειρεύονταν. Και έγραφαν-χόρευαν και τα αντίστοιχα τραγούδια.

Sotrek – #HUMBAonair
Pizzaman – Hello Honky Tonks
Pizzaman, δηλαδή ο Fatboy Slim, δηλαδή ο Norman Cook, δηλαδή… χαμός!

Νίκος Ταλεμόπουλος – Άγρυπνοι στην Αθήνα
Φόβοι του πρίγκηπα – Είκοσι ένα μαχαίρια
Επειδή το καλύτερο συναυλιακό νέο της βδομάδας, ΔΕΝ ήταν οι Disturbed

Γιώργος Χούλλης – Unbalanced Pieces
The Twilight Singers – Live With Me
Μια απο τις πιο αγαπημένες και πιο σκοτεινές φωνές των 90’s ο Mark Lanegan γίνεται 54 τη Κυριακή.Η συνεργασία του με τους Twilight Singers του πολύ στενού του φίλου Greg Dulli στη διασκευή “του Live With Me” των Massive Attack είναι μια απόδειξη του πως παίρνεις ένα τραγούδι και το κάνεις δικό σου. Ειδικά όταν η φωνή σου είναι πνιγμένη στο σκοτάδι.

Guest Mixtapes – BeetRoot
Hamilton Leithauser + Rostam – In a Black Out
Τα Music Society Guest Mixtapes, συνεχίζονται σήμερα στις 16:00, με τις επιλογές των Head On αλλά εμείς ακούμε από τις επιλογές των Beetroot, Οι Hamilton Leithauser + Rostam στο τραγούδι “In a Black Out”.