ΠιΖήτα Μια Παρτίδα με το HUMBA!
Alfredo Zitarrosa – Candombe del Olvido
Το hashtag που…αγαπήθηκε κατά το φετινό Μουντιάλ: #SoloURU

Σπύρος Καλετσάνος Noir
Jim Carroll -It’s Too Late
Νέα Υόρκη 1980 ένα ψηλόλιγνο αγόρι και η μπάντα του βγάζουν το ντεμπούτο τους. Το Catholic Boy από τους Jim Carroll Band, ήταν η …συνέχεια της πορεία του Jim που από το χαρτί μετέτρεψε τους στίχους του σε μουσική. Λίγο νωρίτερα είχε εκδοθεί το Basketball Diaries, πρώτο κανονικό του βιβλίο (ακολούθησαν και άλλα, καθώς και πολλές ποιητικές συλλογές). Επίσης ακολούθησαν και άλλοι δίσκοι με τη μπάντα ή solo. Εδώ ακούμε το It’s Too Late :
Είναι πολύ αργά
Για να ερωτευτείς τον Sharon Tate
Αλλά είναι πολύ σύντομα
Να με ρωτήσεις για τα λόγια που θέλω να σκαλιστούν στον τάφο μου

Guest Mixtapes 1 ANFO
The Clash – Know Your Rights
Στη συμμετοχή τους για το Guest Mixtape οι ANFO, επέλεξαν ανάμεσα σε πολλά και διαφορετικά μεταξύ τους τραγούδια και συγκροτήματα, the Clash

https://www.youtube.com/watch?v=5lfInFVPkQs

Guest Mixtapes 2 Εκδόσεις Των Άλλων
Sonic Youth – Hits Of Sunshine (For Allen Ginsberg)
Στη συμμετοχή τους για το Guest Mixtape οι υπεύθυνοι των Εκδόσεων Των Άλλων , επέλεξαν ανάμεσα σε πολλά και διαφορετικά μεταξύ τους είδη, μέχρι και Sonic Youth

Sotrek #HUMBAonair
Billion Dollar Gravy – London Elektricity LIVE
Επιλογή από Αγγλία που θα περιμένει κι άλλο…για την επιστροφή στο home. Η επιλογή έγινε από την εκπομπή μας με αφορμή την κυκλοφορία του 30ού τεύχους μας.

Guest Mixtapes 3 Make Me Happy
RAINING PLEASURE – Eyes Go Round
Make Me Happy είναι μία παρέα φίλων με ατέρμονη αγάπη στις μουσικές της καταβολές όπως indie κι underground pop , C86 , new wave , electropop και λοιπά παρεμφερή ακούσματα.Με συνεχή παρουσία τα τελευταία σχεδόν τρία χρόνια με εκδηλώσεις σε bar και club της Αθήνας – και όχι μόνο – πέρασε στο επόμενο φιλόδοξο βήμα που αφορά την κυκλοφορία δίσκων νέων και παλαιότερων συγκροτημάτων για τα οποία πιστεύει πως αξίζουν να ακουστούν περισσότερο και να αγαπηθούν έντονα.
Μια επιλογή από την συλλογή ” A sparkle from the past ”
To Gust Mixtape τους θα μεταδοθεί: Κυριακή 15/07 στις 19.00 & Δευτέρα 16/07 στις 17.00.

Νίκος Ταλεμόπουλος Άγρυπνοι στην Αθήνα
David Eugene Edwards & Alexander Hacke – Triptych
Ο ηγέτης των Wovenhand και το πολύ βασικό μέλος των Einstürzende Neubauten έκαναν την πιο ενδιαφέρουσα συνεργασία της χρονιάς ως τώρα.