Την Παρασκευή 18 Μαϊου, ο Θωμάς Φώτης ήταν καλεσμένος στο studio του Music Society Webradio, στην εκπομπή ”Piece of Cake” με την Γωγώ Θάνου. 

Ο Θωμάς Φώτης, έφτασε στην ώρα του στο σταθμό και ξεκίνησε να παίζει και να σιγοτραγουδά, μέχρι να φτάσει και ο καλός φίλος του και κιθαρίστας Κώστας Κλίτσας. Απ’ την αρχή φάνηκε τι θα ακολουθήσει… Με αφορμή την παρουσίαση του νέου του δίσκου και ένα live στο μπαρ 2, στα εξάρχεια, ξεκίνησε η κουβέντα μας…

Μας μίλησε για τις συνεργασίες του, για ανθρώπους που αγαπά και είναι δίπλα του, όπως ο Δημήτρης Γούναρης και ο Γιάννης Γιοκαρίνης και για πολλούς άλλους. Με την πρώτη ευκαιρία μας έπαιξαν ζωντανά στην εκπομπή τραγούδια παλιά και αγαπημένα. Μας μίλησαν για τη γνωριμία τους, για τους στίχους των τραγουδιών, για τα παιδικά χρόνια και τις επιρροές τους, αλλά και για το ταξίδι των τραγουδιών μέσα στο χρόνο, για σχέδια, τη μουσική σκηνή σήμερα και όλα όσα μπορούν να αποτελέσουν έμπνευση για ένα καλλιτέχνη σήμερα. Χωρίς να αφήσουν στιγμή τις κιθάρες τους μέσα στο στούντιο οι δυο καλεσμένοι μας, φρόντισαν να μας βάλουν σε κλίμα συναυλιακό, καλοκαιρινό και τα κατάφεραν!

Ακούστε τη συνέντευξη εδώ:

 


More Posts for Show: