Το Music Society φιλοξενεί το ανταλλακτικό παζάρι ρούχων “Το Δικό Μου Δικό Σου”, την πρώτη δράση της ομάδας 27. Βασικός στόχος της ομάδας είναι η άρση της μοναξιάς των ιδεών και η συνάντησή τους με τις πράξεις ενώ οι δράσεις της δεν αποσκοπούν σε οικονομικά οφέλη.

Πού και Πότε

Δίνουμε ραντεβού το Σάββατο 3 Νοεμβρίου στο χώρο του Music Society (Κτενά 8, Σύνταγμα, 3ος όροφος), για να ανταλλάξουμε ρούχα και ιδέες, να γίνουμε παρέα, να βγάλουμε ψεύτες τους καιρούς. Στόχοι μας να αλλάξουμε διάθεση, γκαρνταρόμπα και να προσφέρουμε σε όσους το έχουν ανάγκη. Τα ρούχα που θα απομείνουν τα προσφέρουμε σε συνανθρώπους μας που τα χρειάζονται και στις/στους κρατούμενες/νους των Φυλακών Κορυδαλλού μαζί με κάποια είδη πρώτης ανάγκης.

Πώς και Τι

  • Φέρνουμε μαζί μας ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ που δεν χρειαζόμαστε πια (όλων των εποχών, ειδών και μεγεθών, πλυμένα και σε ανταλλάξιμη κατάσταση)
  • Ανταλλάζουμε χωρίς περιορισμό σε κομμάτια και είδη
  • Σε περίπτωση που δεν έχουμε ρούχα για ανταλλαγή, φέρνουμε μαζί μας ένα ή/ και περισσότερα αντικείμενα από την παρακάτω λίστα ώστε να διατεθεί στις Φυλακές μαζί με τα υπολειπόμενα ρούχα

 Λίστα ειδών:

(τα αντικείμενα αναγράφονται με σειρά αναγκαιότητας, όπως μας τα είπαν οι κοινωνικοί λειτουργοί των Φυλακών Κορυδαλλού)

  1. χαρτί υγείας
  2. ξυριστικές μηχανές/ ξυραφάκια
  3. σερβιέτες και ταμπόν
  4. οδοντόκρεμες
  5. οδοντόβουρτσες
  6. σκόνη πλυσίματος ρούχων (για το χέρι)
  7. σαμπουάν και σαπούνια
  8. τηλεκάρτες
  9. οτιδήποτε θα σας έλειπε αν βρισκόσασταν σε κατάσταση ανελευθερίας

Για οποιαδήποτε πληροφορία επικοινωνήστε με το [email protected] ή κάντε κλικ στο facebook.com/omada.ikosiepta

Σάββατο 3/11/2012, 12.00 – 19.00

Κτενά 8, Σύνταγμα, 3ος όροφος

Σας περιμένουμε!!!