Το Music Society WebRadio έγινε 2 χρονών!

Το Μάιο του 2010, 65 παραγωγοί ξεκίνησαν να εκπέμπουν ζωντανά από το studio της Κτενά 8, να μοιράζονται μουσικές και απόψεις και να πειραματίζονται πάνω στις σχέσεις ενός αυτοδιαχειριζόμενου σταθμού. Και κάπως έτσι μετράμε ήδη δύο χρόνια on air, με live ραδιοφωνικές εκπομπές, συνεντεύξεις, αφιερώματα, σεμινάρια, μουσικά events, editorial κείμενα… Ένα ραδιοφωνικό ταξίδι που μας έφερε ακόμα πιο κοντά σε αυτά που αγαπάμε, στη μουσική, τους ανθρώπους και όλα όσα μάθαμε να μοιραζόμαστε με όχημα και αφορμή το ραδιόφωνο.

Γιορτάζουμε, λοιπόν, για άλλον έναν χρόνο αυτής της μοναδικής εμπειρίας, αλλά και για όσα ακολουθούν! Και σας καλούμε να γιορτάσουμε μαζί! Σε ένα μεγάλο partylive, το Σάββατο 12 Μαΐου, στο ΤΩΡΑ-Κ44 (Κωνσταντινουπόλεως 44, Γκάζι)

Στη σκηνή του Κ44 θα εμφανιστούν ζωντανά οι:

The Snails και Nalyssa Green

χωρίς εισιτήριο, για τους φίλους του σταθμού αλλά και για όσους βρεθούν εκεί για να μοιραστούν την ατμόσφαιρα της γιορτής. Η συναυλία ξεκινάει στις 21.30, με τους Snails, και μετά τις 12 τα μεσάνυχτα και τη Nalyssa Green, τα decks αναλαμβάνουν οι παραγωγοί του MusicSociety Web Radio και το πάρτυ συνεχίζεται!

Σας περιμένουμε!

Σάββατο, 12/05,  στις 21:30
ΤΩΡΑ-Κ44, Κωνσταντινουπόλεως 44, Γκάζι

Είσοδος ελεύθερη