Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2011, μια βραδιά έκπληξη στην Πειραιώς!

Καλεσμένοι για μια live εμφάνιση με electronics, φωνητικά κ πνευστά επί σκηνής  οι βρετανοί Jazzsteppa, το σχήμα-φαινόμενο της dubstep. Ζωντανοί με καινούριο υλικό και Killer beats!
Μη χάσετε το σχήμα που δονεί τους πάντες, σε ένα μοναδικό party!

Μαζί τους την ίδια βραδιά εμφανίζονται:
-Two Hands was never Enough από τη Θεσσαλονίκη, για το 1ο show in Athens (!) με 3 turntables & 2 Mc’s , σε ένα garage, UK bass, scratch & FX live set!

-Monetrik (SWE/GR) …επίσης στο debut set του στην πόλη μας! booty, bass and edits..

-Rise Up soundsystem : Requiem & MC Ahmed Ali – σ’ένα μοναδικό afterhour jungle set!
-Mr. Soundproof (Groove service) freestyle, mashups & breaks…

Η Plenty Projects παρουσιάζει τους ήχους του παρόντος στο περιβόητο ηχοσύστημα του BIOS!

Το Music Society Web Radio θα είναι εκεί, ως χορηγός επικοινωνίας!

 

Be there! –Stay Tuned!

Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2011 ~ Jazzsteppa (UK) live!!
BIOS, Πειραιώς 84
Έναρξη 22:30, είσοδος 10 ευρώ

Jazzsteppa (UK) από το 2006 που κυκλοφόρησαν τα πρώτα δείγματα της δουλειάς τους, αποτελούν μια ξεχωριστή περίπτωση live κολλεκτίβας σε dubstep ήχο. Ένα από τα πιο δυνατά νέα acts που έχουν ξεπηδήσει από την Ευρώπη τα τελευταία χρόνια, καταφέρνουν να κρατήσουν την ορμή των beats με μπάσο, διατηρώντας τη Jazz ταυτότητα ζωντανή με το χαρακτηριστικό τρομπόνι, τo ΜCing και τα drums καθε φορά σε κεντρικό ρόλο.
Μεταδοτικοί, τολμηροί και ‘φρέσκοι’, oι νεαροί φίλοι Gal Adon και Gal Morris ξεκίνησαν να πειραματίζονται με την κλασική τους παιδεία πάνω σε ηλεκτρονική μουσική το 2006 και έχουν ήδη καταφέρει να ταρακουνήσουν τη dance κοινότητα και να κάνουν πολλά κεφάλια να στραφούν στην ξεχωριστή περίπτωση τους. Στα περιπετειώδη jam που αναπτύχθηκαν μεταξύ Αγγλίας, Γερμανίας και Ισραήλ, δημιουργήθηκε ένα κράμα breakbeat και dub ρυθμών, με στοιχεία blues jazz και αξέχαστα samples, όπως κανείς δεν έχει ξανακούσει.

 

Αφιερώματα σε διεθνή τύπο (iDJ, Mixmag, κ.ά.) εμφανίσεις σε όλη την Ευρώπη και τον κόσμο (Γαλλία, Γερμανία, Πολωνία, Ισπανία, Αμερική, Νέα Ζηλανδία, Ινδία), remixes και κυκλοφορίες που γίνονται ανάρπαστες (Hotflush, Studio Rockers, MG77) συνεργασίες με μερικές απο τις πιο ιδιαίτερες περιπτώσεις της παγκόσμιας σκηνής , όπως Foreign Beggars, Jessie Lee Burns και Borgore, αλλά και μερικά από τα πιο χαρακτηριστικά dubstep anthems που έχουν αγαπήσει όλοι: αυτό είναι το ιστορικό των τελευταίων ετών για το ανερχόμενο σχήμα των Jazzsteppa και από ό,τι φαίνεται, το μέλλον τους θα έχει πολλές τέτοιες στιγμές!

Πέρα από μουσικές προτιμήσεις και κλισέ, ένα πράγμα είναι σίγουρο: Πρέπει να δει κάποιος τους Jazzsteppa από κοντά για να νιώσει πραγματικά τον παλμό των basslines σε συνδυασμό με τα live όργανα…

www.jazzsteppa.co.uk
www.myspace.com/jazzsteppa

www.plentyprojects.com