Η 4η εβδομάδα καραντίνας συμπίπτει με το Πάσχα το οποίο μας βρίσκει πιθανότατα σε κάποιο μπαλκόνι ή κάποια ταράτσα να προσπαθούμε να προσομοιώσουμε την κανονικότητα της ημέρας. Σε παρόμοιο κλίμα οι παραγωγοί του Music Society παρουσίασαν και αυτή την εβδομάδα τα Quarantine Tapes τους τα οποία συγκεντρώσαμε σε ένα άρθρο και σας τα παρουσιάζουμε. Καλή ακρόαση και χρόνια πολλά!

Famous Last Words / Duke Zappa


#HUMBAonair / Costa Rico


#HUMBAonair / Steel Born


#HUMBAonair special / Andy Capp


βα.αλ. / Ανθρακωρηχείο

Ο βα.αλ. αφού βρήκε τρόπο να ενσωματώσει τα μικρόφωνα του Music Society στα mixtape του, πήρε φόρα και μας ετοίμασε και ένα δεύτερο μέσα στην ίδια εβδομάδα.


Παναγιώτης Φέτσης / Precious Cargo

Ο Παναγιώτης Φέτσης δεν έμεινε σε μια Quarantine Tape την εβδομάδα που μας πέρασε. Αντίθετα, μας παρουσίασε ένα αφιέρωμα στην αγγλική και σκωτζέζικη folk σε 3 μέρη.


Agit Pop / το Καπυμπάρα


Noir / Σπύρος Καλετσάνος


blanketed by static / ToSofoPaidi


Μετά από σχεδόν 1 χρόνο απουσίας τα Guest Mixtape επέστρεψαν στο Music Society. Πλέον, 4 φίλοι/ες του σταθμού έχουν αναλάβει μια συγκεκριμένη εβδομάδα κάθε μήνα να επιλέγουν και να μας παρουσιάζουν ένα 2ωρο mixtape βάσει ενός concept της επιλογής τους. Καθώς τα Guest Mixtape έπεσαν και αυτά θύμα του κοροναϊού και δεν μπόρεσαν να μεταδοθούν στον αέρα του Music Society, τα εντάσσουμε στο πλαίσιο των Quarantine Tapes της εβδομάδας που πέρασε.

Guest Mixtape – 3η εβδομάδα / Σοφία Ζέρβα


Last but not least, υπάρχουν όμως κάποια άτομα που μπορεί να μην είναι ακριβώς παραγωγοί του Music Society όμως εμείς τα θεωρούμε ως κομμάτι του ραδιοφώνου μας. Εν μέσω καραντίντας και εγκλεισμού ετοίμασαν το mixtape τους και εμείς το εντάσουμε κανονικά στα Quarantine Tape της εβδομάδας αυτής.

Honorary Chat Member / Koula Musikoula