Έγιναν ήδη 3 οι εβδομάδες καραντίνας! Ο καιρός περνά γρήγορα, όμως οι παραγωγοί του Music Society δεν χάνουν το κέφι τους και συνεχίζουν να δημιουργούν τα mixtape των έκγλειστων εκπομπών τους. Εμείς συγκεντρώσαμε όλα τα Quarantine Tapes και σας τα παρουσιάζουμε. Καλή ακρόαση!

Famous Last Words / Duke Zappa


#HUMBAonair / Sotrek


#HUMBAonair / Andy Capp

Μέσα στην εβδομάδα που μας πέρασε είχαμε ωστόσο και μια επέτειο που δεν θα μπορούσε να γιορταστεί όπως της πρέπει. Στις 10 Απρίλη, αν δεν είχε δολοφονηθεί από τους φασίστες, θα έκλεινε τα 41 χρόνια του ο Παύλος Φύσσας. Με αφορμή την ημέρα ο Andy Capp από το HUMBA! ετοίμασε ένα mixtape μνήμης.


Παναγιώτης Φέτσης / Precious Cargo


Agit Pop / το Καπυμπάρα


Starless / Kay


Για μια ακόμα εβδομάδα ο Σπύρος Καλετσάνος κατάφερε να βρεθεί στο στούντιο και να αποτελέσει την μοναδική ζωντανή εκπομπή του Music Society. Το Noir της Πέμπτης αποτέλεσε το 2ο μέρος ενός αφιερώματος στην εισαγωγή των Blues στην Ευρώπη.

Noir / Σπύρος Καλετσάνος


blanketed by static / ToSofoPaidi


Μετά από σχεδόν 1 χρόνο απουσίας τα Guest Mixtape επέστρεψαν στο Music Society. Πλέον, 4 φίλοι/ες του σταθμού έχουν αναλάβει μια συγκεκριμένη εβδομάδα κάθε μήνα να επιλέγουν και να μας παρουσιάζουν ένα 2ωρο mixtape βάσει ενός concept της επιλογής τους. Καθώς τα Guest Mixtape έπεσαν και αυτά θύμα του κοροναϊού και δεν μπόρεσαν να μεταδοθούν στον αέρα του Music Society, τα εντάσσουμε στο πλαίσιο των Quarantine Tapes της εβδομάδας που πέρασε.

Guest Mixtape – 2η εβδομάδα / Χρήστος Σακελλαρίου