Η 2η γεμάτη εβδομάδα καραντίνας και περιορισμών στην κυκλοφορία ολοκληρώθηκε, ωστόσο οι παραγωγοί του Music Society δεν έμειναν με σταυρωμένα χέρια. Έκατσαν σπίτια τους και δημιούργησαν mixtape επηρεασμένα από την κατάσταση εγκλεισμού, την διάθεση τους ή τις αφορμές που προέκυψαν τις τελευταίες 7 ημέρες. Καθώς λοιπόν η δεύτερη εβδομάδα καραντίνας ολοκληρώνεται σήμερα, συγκεντρώσαμε όλα τα Quarantine Tapes και σας τα παρουσιάζουμε. Καλή ακρόαση!

Famous Last Words / Duke Zappa


#HUMBAonair / enamidenena


#HUMBAonair / Andy Capp


βα.αλ. / Ανθρακωρηχείο


Νίκος Ταλεμόπουλος / Άγρυπνοι στην Αθήνα

Η εκπομπή Άγρυπνοι στην Αθήνα ωστόσο κυκλοφόρησε και 2ο mixtape μέσα στην εβδομάδα, με αφορμή την επέτειο θανάτου των Kurt Cobain (1994) και Layne Staley (2002) στις 5 Απριλίου.


Παναγιώτης Φέτσης / Precious Cargo


Agit Pop / το Καπυμπάρα


Starless / Kay


Για μια ακόμα εβδομάδα ο Σπύρος Καλετσάνος κατάφερε να βρεθεί στο στούντιο και να αποτελέσει την μοναδική ζωντανή εκπομπή του Music Society. Το Noir της Πέμπτης αποτέλεσε το 1ο μέρος ενός αφιερώματος στην εισαγωγή των Blues στην Ευρώπη.

Noir / Σπύρος Καλετσάνος


blanketed by static / ToSofoPaidi


Μετά από σχεδόν 1 χρόνο απουσίας τα Guest Mixtape επέστρεψαν στο Music Society. Πλέον, 4 φίλοι/ες του σταθμού έχουν αναλάβει μια συγκεκριμένη εβδομάδα κάθε μήνα να επιλέγουν και να μας παρουσιάζουν ένα 2ωρο mixtape βάσει ενός concept της επιλογής τους. Καθώς τα Guest Mixtape έπεσαν και αυτά θύμα του κοροναϊού και δεν μπόρεσαν να μεταδοθούν στον αέρα του Music Society, τα εντάσσουμε στο πλαίσιο των Quarantine Tapes της εβδομάδας που πέρασε.

Guest Mixtape – 1η εβδομάδα / Γιώργος Φερτάκης


Last but not least, υπάρχουν όμως κάποια άτομα που μπορεί να μην είναι ακριβώς παραγωγοί του Music Society και που ετοίμασαν το δικό τους mixtape εν μέσω εγκλεισμού και καραντίνας, αλλά όμως εμείς τους θεωρούμε μέλη γιατί είναι δίπλα μας στο chat, στα πάρτυ και στα αφιερώματα μας. Τα mixtape τους λοιπόν βρίσκουν θέση στα Quarantine Tape της εβδομάδας αυτής και εμείς περιμένουμε σύντομα την συνέχεια τους.

Honorary Chat Member / Koula Musikoula