Guests

Από το 2010 δεκάδες δημιουργοί και ερμηνευτές έχουν βρεθεί στο στούντιο του Music Society WebRadiON. Νέα τραγούδια, αδιέξοδα, ζωντανή μουσική και άλλα πολλά, μας έχουν απασχολήσει στις συνεντεύξεις/συναντήσεις μαζί τους.

Με αφορμή τα τέταρτα γενέθλια του ραδιοφώνου μας σκεφτήκαμε να καλέσουμε κάποιους καλλιτέχνες, αλλά και τους εισηγητές των σεμιναρίων που πραγματοποιούνται στο Music Society. Άλλωστε όλοι αυτοί οι άνθρωποι είναι φίλοι της μουσικής κοινότητας που έχουμε δημιουργήσει.

Από την Δευτέρα 26 μέχρι και την Πέμπτη 29 Μαΐου 2014 οι «The Guests» διάλεξαν μουσικές και οι παραγωγοί του MS ανέλαβαν τις ερωτήσεις και την τεχνική υποστήριξη.

Ακούστε τις ξεχωριστές αυτές εκπομπές παρακάτω.

 

Δευτέρα (26/5/2014)

20.00 – 21.00 Αλέξανδρος Εμμανουηλίδης

Μουσικοσυνθέτης , στιχουργός, ερμηνευτής. Γεννήθηκε το 1981 στις Σέρρες. Ζει και εργάζεται στην Αθήνα. Έχει κυκλοφορήσει τέσσερις δίσκους μέχρι στιγμής.

The Guests:Αλέξανδρος Εμμανουηλίδης by Music Society Webradion! on Mixcloud

 

21.00 – 22.00 Οδυσσέας Ιωάννου

Στιχουργός. Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1967. Πέρασε από σχολείο, Πανεπιστήμιο, ωδείο, στρατό, για να καταλήξει στο ραδιόφωνο. Γράφει σε εφημερίδες και περιοδικά από το 1986. Έχει εκδώσει τέσσερα βιβλία.

The Guests:Οδ. Ιωάννου by Music Society Webradion! on Mixcloud

 

Τρίτη (27/5/2014)

20.00 – 21.00 The Snails

Οι Snails δημιουργήθηκαν το 2005. Οι επιρροές από τα 60s κάνουν αισθητή την παρουσία τους στον ήχο τους, που κινείται μέσα από γκαράζ δρόμους και ψυχεδελικά περάσματα, δημιουργώντας ένα ηχητικό πάντρεμα, το οποίο αρχίζει να ωριμάζει με τον καλύτερο τρόπο.

The Guests:The Snails by Music Society Webradion! on Mixcloud

 

21.00 – 22.00 DirtyFuse

Οι Dirty Fuse σχηματίστηκαν το 2008 με σκοπό να εξερευνήσουν τον μανιασμένο κόσμο του surf rock. Χαρακτηριστικό των Dirty Fuse σε όλη τη διάρκεια της πορεία τους είναι η συνεχής και δυναμική παρουσία τους σε live stages.

The Guests:Dirty Fuse by Music Society Webradion! on Mixcloud

 

22.00 -23.00 Mιχάλης Πούγουνας (ΝewZeroGod)

Οι New Zero God είναι ένα γκρουπ που κινείται σε post-punk και gothic μονοπάτια. Δημιουργήθηκαν το 2006 από μουσικούς με αξιόλογο μουσικό παρελθόν, που ξεπήδησαν μέσα από τους Flowers of Romance, Drops και Nexus.

The Guests:Mike Pougounas(New Zero God) by Music Society Webradion! on Mixcloud

 

23.00-24.00 Empty Frame

Οι Empty Frame γεννήθηκαν τον Νοέμβρη του 2005. Η μουσική τους δεν περιορίζεται σε ένα είδος κι αν κάποιος έπρεπε οπωσδήποτε να την περιγράψει θα έπρεπε να πει ότι κινείται στο φάσμα του ανεξάρτητου ροκ με στοιχεία indie, folk,gypsy, post – rock και κλασσικής μουσικής.

The Guests:Empty Frame by Music Society Webradion! on Mixcloud

 

Tετάρτη (28/5/2014)

14.00-16.00 Γιώργης Χριστοδούλου

Μουσικοσυνθέτης, ερμηνευτής. Κατάγεται από την Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου και μεγάλωσε στο κέντρο της Αθήνας. Πλέον ζει και δημιουργεί μεταξύ Αθήνας και Βαρκελώνης.

The Guests:Γιώργης Χριστοδούλου by Music Society Webradion! on Mixcloud

 

20.00 – 21.00 Λάμπρος Παπαλέξης (Οι Χτισμένες των Θεμελίων)

Μουσικοσυνθέτης, στιχουργός, ερμηνευτής. Άνθρωπος με μακρά πορεία στη σκηνή. Επανήλθε με τη μπάντα «Οι Χτισμένες των Θεμελίων» παίζοντας «εξαρτημένο cyber folk».

The Guests:Λάμπρος Παπαλέξης by Music Society Webradion! on Mixcloud

 

21.00 – 22.00 Παναγιώτης Τόγιας (BLML)

Το 1993 ο κιθαρίστας των Last Drive Γιώργος Καρανικόλας δημιούργησε το σχήμα των Blackmail. Με αυτό το όνομα, το συγκρότημα κυκλοφόρησε τρεις δίσκους: το Life after Death (1993), το Overexposed (1995) και το 7 (2001). Έπειτα από δέκα χρόνια σιωπής η μπάντα μετονομάστηκε σε BLML και κυκλοφόρησε ένα καινούριο LP με τίτλο The Gift.

The Guests:BLML by Music Society Webradion! on Mixcloud

 

22.00 -23.00 Xάρης Συμβουλίδης

Μουσικοκριτικός. Γεννήθηκε στην Αθήνα και τελικά εδώ προτιμάει να ζει. Δηλώνει μουσικοκριτικός, ένα επάγγελμα που σχεδόν κανείς δεν αναγνωρίζει μα εκείνος αγαπά τόσο, ώστε εγκατέλειψε μια ακαδημαϊκή καριέρα στο Τμήμα Ιστορίας του Πανεπιστημίου του Λίβερπουλ για να το ασκήσει.

The Guests:Χάρης Συμβουλίδης by Music Society Webradion! on Mixcloud

 

23.00 – 24.00 Γιώργος Φλωράκης

Μουσικός παραγωγός. Γεννήθηκε και μένει στην Αθήνα, έχει σπουδάσει Κοινωνιολογία. Ακούει επαγγελματικά μουσική από την παιδική του ηλικία και στα διαλείμματα των ακροάσεων κάνει ραδιόφωνο, γράφει σε μουσικά (και όχι μόνο) περιοδικά και διδάσκει Λογοτεχνία και Ραδιόφωνο.

The Guests:Γιώργος Φλωράκης by Music Society Webradion! on Mixcloud

 

Πέμπτη (29/5/2014)

20.00 – 21.00 Chevy

DJ. Ο Βασίλης Σεβδαλής αγαπά: ψηφιακή soul, ηλεκτρονικό funk, νέο – disco, house, techno, electro, σύγχρονα edits σε παλιότερα κομμάτια και dance classics, ή αλλιώς ηλεκτρονική μουσική σε ένα μοντέρνο dance fusion.

The Guests:Chevy by Music Society Webradion! on Mixcloud

 

21.00 – 22.00 Κατερίνα Καφετζή (Kafka)

Ραδιοφωνική παραγωγός. Διευθύντρια προγράμματος του Εν Λευκώ 87,7 και μουσική επιμελήτρια της καθημερινής εκπομπής «Cafe Society» του Κωνσταντίνου Τζούμα.

The Guests:Kafka by Music Society Webradion! on Mixcloud

 

22.00 – 23.00 Νalyssa Green

Μουσικός. Άρχισε να παίζει δημοσίως μουσική συμμετέχοντας σε διάφορες αθηναϊκές μπάντες ως τραγουδίστρια, ακορντεονίστρια και θερεμινίστρια, από το 2009. Έχει κυκλοφορήσει δύο προσωπικούς δίσκους μέχρι στιγμής.

The Guests:Nalyssa Green by Music Society Webradion! on Mixcloud

 

23.00 – 24.00 Angel Lo Verde

Μουσικός. Η Angel Lo Verde είναι αυτοδίδακτη πολυ-μουσικός και ξεκίνησε να παίζει το 1995. Τον καιρό αυτό ασχολείται με το προσωπικό της πρότζεκτ και εμφανίζεται με τους Satyros Larousse & Headquake.

The Guests:Angel Lo Verde by Music Society Webradion! on Mixcloud