Την Κυριακή 15 Ιανουαρίου το ‘Πόλις’ υποδέχεται τους Δημήτρη Χριστοφορίδη, Χρύσα Κατσαρίνη και Blink Mike σε μια ξεκαρδιστική βραδιά με ευφυές υπόβαθρο!

Οι τρεις εξαιρετικοί κωμικοί, μέλη της νέας γενιάς του ελληνικού stand-up, εγκαινιάζουν τις ‘Κυριακές Πολιτισμού’ του ‘Πόλις’ εστιάζοντας στα μικρά και ασήμαντα πράγματα της ζωής μας και αποφεύγοντας τα χιλιοειπωμένα κλισέ. Μας κλείνουν το μάτι με νόημα και αναφωνούν: ‘it’s funny, because it’s true’! Με ορμητικό ρυθμό και εξαιρετική διάθεση υπόσχονται μία βραδιά άφθονου γέλιου.
Η εν λόγω stand-up comedy βραδιά εγκαινιάζει τις πολιτιστικές εκδηλώσεις στο ‘Πόλις’, οι οποίες πέραν του stand-up θα περιλαμβάνουν σε σταθερή και επαναλαμβανόμενη βάση μουσικά lives, θεατρικές παραστάσεις, παρουσιάσεις βιβλίων, εικαστικές και φωτογραφικές εκθέσεις κ.α. Στόχος είναι η δημιουργία ενός βήματος πολιτισμού στα βόρεια προάστια, όπου καταξιωμένοι αλλά και νέοι καλλιτέχνες θα παρουσιάζουν το έργο τους με γνώμονα την ποιότητα και την αισθητική.

Το Πόλις φιλοξενεί πολιτιστικά δρώμενα που μας αφορούν: δρώμενα με περιεχόμενο.
Είσοδος: 5 ευρώ.
Απαραίτητη η κράτηση θέσης στο 210 8000009
Online δήλωση συμμετοχής στον σύνδεσμο αυτό.

*Η βραδιά είναι αφιερωμένη στον εμπλουτισμό της συλλογής της Βιβλιοθήκης των Φυλακών Ανηλίκων Αυλώνας. Στο πλαίσιο αυτό και προαιρετικά, οι θεατές μπορούν να φέρουν μαζί τους κι από ένα βιβλίο της επιλογής τους, το οποίο ακολούθως θα διατεθεί για τον εν λόγω σκοπό.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ
Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2017 | 20:30 | Πόλις
Εκπαίδευση & Πολιτισμός με Στυλ & Αισθητική
Επιμορφωτικό Πολιτιστικό Κέντρο Δια Βίου Μάθησης, Κινητικής Έκφρασης & Επικοινωνίας
Μαρίνου Αντύπα & Φιλοθέης (πλησίον σταθμού ΗΣΑΠ ‘Ηράκλειο’)
141 21 Ηράκλειο Αττικής
Τηλ: 210 8000009 – 210 2770181
Μail: [email protected]
Ιστοσελίδα: www.polis.edu.gr
Facebook: www.facebook.com/polis.education