«Η πιο συναρπαστική φωνή της Ελληνικής Ανεξάρτητης σκηνής και ένα από τα πιο δυνατά φωνητικά «χαρτιά» παγκοσμίως, επιστρέφει με το πολυαναμενόμενο βινυλιακό ντεμπούτο του νέου της συγκροτήματος, των She Tames Chaos, με τίτλο “Oh, fair father, where art thou”, που κυκλοφορεί από την G.O.D. (Garden of Dreams) Records στις 11 Δεκεμβρίου

Ακούστε το εδώ!

Στις 10 Νοεμβρίου, οι She Tames Chaos εμφανίζονται στο Six D.o.g.s

Η Εύη Χασαπίδου Watson ήταν και είναι η Φωνή. Πάνω από 20 χρόνια κρατούσε δικαιωματικά τον τίτλο της Βασίλισσας της Ανεξάρτητης Σκηνής ως frontwoman δύο εικονικών συγκροτημάτων, των No Man’s Land και των Echo Tattoo.

Η γυναίκα που εκτόξευσε το ταβάνι στη στρατόσφαιρα, επιστρέφει ζωντανά στο Six D.o.g.s με νέες και παλαιότερες της συνθέσεις που ερμηνεύει συγκλονιστικά μέσα στη σκοτεινή, γεμάτη ένταση ατμόσφαιρα του Χάους. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις του Σπύρου Χυτήρη στον οποίο και ανήκει η πρώτη παράγραφος, το “Χάος” παίζει Indie Pop-Blues, αν και ο ήχος τους είναι πολύ πιο σκληρός, ιδιαίτερα στις ζωντανές τους εμφανίσεις: Vintage Overtones, Progressive Undertones, Smudged Soul, Fundamental Heavy, Disturbed Psychedelia, Dream Rock, Modulated Folk, Inteligenzia’s Pop.

Η αισθαντική πολυρυθμική Jazz προσέγγιση από τον αυτοσχεδιαστή Διονύση Στεφανόπουλο (Stained Veil, Yell-o-Yell, Blues Gang, κ.α.) οι ευρηματικές κιθάρες του Alfonso Μιγδάνη (Blueberry Jam, Seven Sum κ.α.) στις οποίες το funk συναντάει τους Durutti Column, το Big Muff στις βαριές κιθάρες και τα χαοτικά Spaced-Out solos του Robert Sin, οι Rock Steady/Groovy μπασογραμμές του Nicκ Κ, τα θορυβώδη κιθαριστικά σχήματα και Feedbacks της Εύης και τα Melotron του Theo, και τέλος η παραγωγή που έγινε από την ίδια την Εύη, τα σπάνε, με τα κομμάτια του άλμπουμ να κοντράρονται μεταξύ τους συνθετικά και εκτελεστικά, εγκατεστημένα ήδη στο Penthouse.

Τη συναυλία ανοίγουν οι Robert Sin and the Huckleberries που συμπεριλαμβανομένης και της Εύης στο Μπάσο, μοιράζονται τρία μέλη με τους S.T.C. Οι Huckleberries θα παίξουν τραγούδια από το πρώτο τους άλμπουμ, με τίτλο …And the Ghosts in Between που κυκλοφόρησε το 2016, επίσης μέσω της G.O.D. Records.

H μουσική των R.S. & T.H., επιπλέει ανάλαφρα ανάμεσα στην Αμερικάνα, την Ψυχεδέλεια και το Dream Rock και πλαισιώνει με βάθος και δύναμη την ευαίσθητη ερμηνεία του singer/songwriter Robert Sin.

Ακολουθείστε τους She tames Chaos στο Facebook και στο YouTube!

Οι Robert Sin & the Huckleberries στο Facebook και στο YouTube!