Όπως πάντα, με μεγάλη χαρά, οι Rollin Foxes σας προσκαλούμε στο φετινό μας Christmas Boogie!

Μια αμιγώς χριστουγεννιάτικη rock ‘n’ roll βραδιά, βγαλμένη από τη δεκαετία του 50, που πρόκειται να σας μείνει αξέχαστη και που διοργανώνεται για 5η συνεχή χρονιά.

Καλεσμένοι μας φέτος είναι η καταπληκτική rock ‘n’ roll μπάντα από την Αγγλία Phil Haley and His Comments, οι οποίοι παίζουν με εκπληκτική ομοιότητα με την ιστορική μπάντα των βασιλιάδων του rock ‘n’ roll Βill Haley and His Comets.

Μια μπάντα που θα μας τρελάνει πραγματικά και που θα μας κάνει να θέλουμε να χορεύουμε έξαλλα, μιας και ο ρυθμός τους είναι όχι μόνο άκρως ξεσηκωτικός, αλλά και από τους πιο χαρακτηριστικούς rock ‘n’ roll ρυθμούς της δεκαετίας του ’50.

Το μεγάλο αυτό live θα ανοίξουν οι δικοί μας Jitterbugs, μία από τις καλύτερες rock ‘n’ roll & rockabilly μπάντες της χώρας μας.

Και φυσικά, πριν, και μετά το live, δυναμικό και άκρως χορευτικό dj set, από τους Silvery Theodore & Manos K.

Ο χώρος που θα φιλοξενήσει αυτό το μεγάλο event είναι το καλύτερο live stage της Αθήνας, το Fuzz Club (Πειραιώς 209 & Πατριάρχου Ιωακείμ 1).

Τιμή εισιτηρίου: 10 ευρώ
Εισιτήρια μπορείτε να προμηθευτείτε από την είσοδο του Fuzz Club την ημέρα του live, αλλά και σε προπώληση στα εξής σημεία:
Viva.gr | 11876 (τηλεφωνικά) | Public |
Seven Spots | Reload | Media Markt | Bιβλιοπωλεία Ευριπίδης

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ
20:00 Έναρξη με τον Dj Silvery Theodore
21:30 Τhe Jitterbugs Live
22:15 Phil Haley & His Comments Live
23:30 Dj Manos K – Dj Silvery Theodore
03:00 Λήξη εκδήλωσης