Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου | Gagarin 205
Συναυλία Οικονομικής Ενίσχυσης της Κατάληψης Στέγης Προσφύγων/Μεταναστών Νοταρά 26
Είσοδος/Kουπόνι οικονομικής ενίσχυσης 5 ευρώ
Stress, Αρνάκια, Dustbowl, Mr. Highway Band, Anfo, Coyote’s Arrow, Dismissers, Narcosis, Hypnotic Nausea, Toxic Rabbits
Warm-up & after-show DJ set by Antonis Zivas

Στις 25 Σεπτεμβρίου του 2015 προχωρήσαμε στην κατάληψη του κτηρίου στην οδό Νοταρά 26, με σκοπό να το μετατρέψουμε σε στέγη για πρόσφυγες και μετανάστριες/ες. Εδώ και ένα χρόνο πρόσφυγες και αλληλέγγυοι δρούμε, μέσω ανοιχτής συνέλευσης, στη βάση της ισότητας, της αλληλεγγύης και της οριζόντιας λειτουργίας σ’ έναν κοινό αγώνα για καλύτερη ζωή, πέρα από κάθε είδους διαχωρισμούς. Από το ξεκίνημα της κατάληψης μέχρι και σήμερα έχουν περάσει από το κτίριο πάνω από 5000 μετανάστριες/ες και αυτή τη στιγμή διαμένουν 100 άνθρωποι.

Με τις αρχές της αυτοοργάνωσης και της αυτοδιαχείρισης, και παρά τις αντιξοότητες που αντιμετωπίσαμε με την πάροδο του χρόνου, καλύφθηκαν οι ανάγκες σε στέγη, τροφή, υγειονομική περίθαλψη, μάθηση, νομική κάλυψη και ψυχαγωγία ∙ συστατικά μιας αλληλεγγύης, η οποία πραγματώνεται αδιάλειπτα από όλες και όλους μαζί, όπως τη βιώσαμε σε όλη της τη δυναμική και το εύρος μετά τη φασιστική-δολοφονική επίθεση που δέχθηκε η κατάληψη στις 24 Αυγούστου.

Με αυτό ακριβώς το πλαίσιο σας καλούμε στη συναυλία οικονομικής ενίσχυσης της Νοταρά 26 στις 23/12 στο Gagarin, καθώς η ανάγκη για έμπρακτη αλληλεγγύη είναι συνεχής και αποτελεί το μοναδικό θεμέλιο στήριξης και συνέχισης ύπαρξης του εγχειρήματος. Προτάσσοντας τη συλλογική ζωή και την αυτοοργάνωση απαντάμε έμπρακτα και αγωνιστικά στο κλίμα «νομιμοποίησης» της ξενοφοβίας και εκφασισμού της κοινωνίας.

«Η Αλληλεγγύη έχει Στέγη!»
Ανοιχτή Συνέλευση Κατάληψης Στέγης Προσφύγων και Μεταναστών Νοταρά 26
email: [email protected]
twitter: #Notara26