To Music Society WebRadiON ζητάει από ανθρώπους που αγαπούν την μουσική όσο αυτό, να μοιραστούν μαζί του τα mixtapes τους. Φέτος αποφασίσαμε να προσθέσουμε σε αυτή την ομάδα και παραγωγούς εκπομπών που έχουν περάσει από τον σταθμό μας, έχουν διαμορφώσει τον χαρακτήρα του, και δεν βρίσκονται πια στο δυναμικό του.Μας λείπουν βέβαια, οπότε οι επιλογές τους αποτελούν και έναν τρόπο να μας ξανασυντροφεύσουν και τους ευχαριστούμε ιδιαίτερα. Την αρχή κάνει ο Απόστολος Στάικος.

Ακούστε το mixtape εδώ:

[mixcloud https://www.mixcloud.com/Music_Society_Webradio/music-society-guest-mixtape-απόστολος-στάϊκος/ width=100% height=60 hide_cover=1 mini=1]

“Στις αρχικές συζητήσεις ήμουν από εκείνους που δεν πίστευαν ότι μπορεί να σταθεί ένα αυτοδιαχειριζόμενο web radio. Τελικά, όχι μόνο συμμετείχα στην δημιουργία του, αλλά έγινε και το σπίτι μου για έξι ολόκληρα χρόνια. Εκπομπές, τραγούδια, συνεντεύξεις, σεμινάρια, συνελεύσεις και αυτοδιαχείριση. Και καβγάδες και διαφωνίες και πρόσωπα που μου λείπουν. Αλλά και πρόσωπα που δεν καίγομαι να ξαναδώ. Δεν υπάρχει περίπτωση να περάσω από τα στενά του κέντρου, να βρεθώ κοντά στην Κτενά και να μην γυρίσω το κεφάλι, να κοιτάξω προς τα πάνω. Συνεχίζω να αγαπάω την «Κοινωνία της Μουσικής», όσο λίγες καταστάσεις στη ζωή μου. Είμαι περήφανος για όσα φτιάξαμε και χαίρομαι που συνεχίζει χωρίς εμένα. Που και που επιστρέφω, όπως τώρα με αυτό το Guest Mixtape. Ευχαριστώ πολύ για την πρόσκληση.”

Ώρες μετάδοσης:  30 Νοεμβρίου & 4 Δεκεμβρίου στις 16.00 & 2 Δεκεμβρίου στις 18.00 .

“Σε σχέση με τα τραγούδια, επέλεξα κομμάτια που έπαιζα όσο έκανα εκπομπές στο Music Society, αλλά και κάποια που αγάπησα μετά την αποχώρηση μου στις αρχές του 2017. Ακούω και παίζω κυρίως ελληνική μουσική. Κάποια στιγμή κατάλαβα ότι αυτό μπορεί και να σε εγκλωβίσει, θέλω να πω ότι χάνεις όμορφα τραγούδια με αγγλικό στίχο, ιστορίες που έρχονται «από έξω». Το δούλεψα, το δουλεύω και σιγά σιγά ανακαλύπτω πολύ όμορφα πράγματα. Ένα από τα μεγάλα συν του ιντερνετικού ραδιοφώνου είναι ότι ακούς μουσικές, ακούς τι παίζουν άλλοι παραγωγοί και γίνεσαι και πάλι μαθητής. Αυτό μου λείπει και πολλά άλλα.”

Εδώ θα βρεις την

”Playlist”

.

Παράβαση – Νίκος Παπάζογλου
When Doves Cry – Patti Smith
Περίεργο παιχνίδι – Δημήτρης Μητροπάνος
Η Κική κάθε βράδυ – Φοίβος Δεληβοριάς
Στυλίτης – Θανάσης Παπακωνσταντίνου & Μελίνα Κανά
Τρεις ανθοί – Λιζέτα Καλημέρη
Καστελόριζο – Μάρθα Φριντζήλα
Όσα περάσαν – Μόρφω Τσαϊρέλη
Cloudbusting – Kate Bush
Καπνός – Σεμέλη Ταγαρά
Τα βράδια που ξεχνάς – Αλκίνοος Ιωαννίδης
You have killed me – Morissey
Πες μου αν θέλεις κάτι – Παύλος Σιδηρόπουλος
Πάρε με μαζί σου – Ξύλινα σπαθιά
Mistake – Moby
Γράμμα από το μεγάλο πουθενά – Μανώλης Φάμελλος
I saved the world today – Eurythmics
Alcoholic – Starsailor
Ο Γιώργος – Άλκηστις Πρωτοψάλτη
Αφροδίτη (Η αγάπη ίσως ξέρει) – Χαρούλα Αλεξίου – Νίκος Πορτοκάλογλου – Αφροδίτη Μάνου
Μπλακ – Ελένη Δήμου
Batida de Coco – Αρλέτα
Dance of the dogs – Raining Pleasure
Ιστορία και η ευτυχία – Μαρία Βουμβάκη
Το ταξίδι της φάλαινας – Stereo Nova
Ένα τραγούδι για το Χειμώνα – Τζίμης Πανούσης
Τις νύχτες που κυκλοφορώ – Διονύσης Θεοδόσης
Πάρτε με σύννεφα μαζί – Τάνια Τσανακλίδου
Ένα παιδί περπατάει με τα χέρια – Πυξ Λαξ
Παραμυθένια – Κατερίνα Κυρμιζή
Δεν απαντά – Ελευθερία Αρβανιτάκη

”Playlist”


More Posts for Show: Playlist Εξαιρετική