To Music Society WebRadiON ζητάει από ανθρώπους που αγαπούν την μουσική όσο αυτό, να μοιραστούν μαζί του τα mixtapes τους. Συνεχίζουμε με τους No Fake Bone την Τετάρτη 04/07 στις 23.30.

Ακούστε το mixtape:

[mixcloud https://www.mixcloud.com/Music_Society_Webradio/music-society-guest-mixtape-no-fake-bone/ width=100% height=120 hide_cover=1]

Οι No Fake Bone είναι μια αγγλόφωνη μπάντα από την Αθήνα που κινείται σε hard funk ‘n’ roll ήχους… Το εγχείρημα ξεκίνησε το 2014 όταν ο Σταμάτης Δεληγιάννης και η Γιούλα Σταθοπούλου αποφάσισαν να συνεχίσουν να συνεργάζονται, μετά τη διάλυση της προηγούμενης μπάντας τους (Ηot Gumbo Blues Band), με κοινό όραμα τη δημιουργία προσωπικού υλικού σε ένα μείγμα με hard rock, blues και funk επιρροές. Ο πρώτος τους δίσκος “Against All Odds” κυκλοφόρησε τον Νοέμβριο του 2017 και η μπάντα έχει ξεκινήσει τα live (Tiki Bar, An Club, Στέκι Πέρασμα κ.α.), ενώ συνεχίζει να γράφει και να παρουσιάζει καινούριο υλικό μαζί με τον Άλεξ Μυλωνά και τον Φώτη Φιλιππάτο.

Πρόσφατα παρουσίασαν το videoclip του καινούριου, ακυκλοφόρητου Toxic Sister. Το κομμάτι ηχογραφήθηκε ζωντανά κατά τη διάρκεια της συναυλίας τους στο An Club, την 1 Μαρτίου 2018, από τον Στέφανο Μπάμπη (Lefthanded Studio) και το Video & Editing ανέλαβε η Verbillion Total Concepts.

Youtube

Το στήσιμο αυτού του setlist αποδείχθηκε πολύ πιο δύσκολο από όσο φανταζόμασταν. Όταν μαζεύτηκαν οι προτιμήσεις μας, βάλαμε τα γέλια βλέποντας πόσο διαφορετικές μουσικές ακούμε. Από κλασικές rock και hard rock μπάντες, από soul και funk μέχρι progressive metal και new wave. Έχει νόημα πάντως εντέλει όταν στήνουμε τα κομμάτια μας. Όλες αυτές τις επιρροές που θέλουμε να περνάμε στη μουσική μας χωρίς στεγανά, προσπαθώντας να εξερευνούμε μελωδικούς και ρυθμικούς δρόμους. Έχει νόημα όταν σκεφτόμαστε τις συνθήκες κάτω από τις οποίες γεννήθηκαν τα κομμάτια, τους δρόμους και τις εμπειρίες κάθε καλλιτέχνη και μπάντας, καλές αλλά και ζοφερές. Από την πατρική κακοποίηση του Marvin Gaye και του Axl Rose μέχρι τους ξυλοδαρμούς του Ozzy και την εγκατάλειψη της Etta James, η μουσική πάντα αποτελούσε διέξοδο και διαφυγή από τα αδιέξοδα και η δημιουργικότητα αυτών των διαταραγμένων πνευμάτων μας κεντρίζει ακόμα. Αυτός είναι και ο κύριος λόγος που παίζουμε κι εμείς. Για να βγάλουμε τα σωθικά μας και να βρεθούμε με άλλους και άλλες που θα γουστάρουν αυτά που μας βγαίνουν. Στην πορεία μπορεί να βγάλουμε και κανά καλό riff!
NoFakeBone, Μάιος 2018

Ώρες μετάδοσης:Τετάρτη 04/07 στις 23.30 & Πέμπτη 05/07 στις 18.00.

Εδώ θα βρεις την

”Playlist”

.

1. Tom Waits – Make it rain – Real gone
2. Faith no More – Midlife crisis – Angel dust
3. Black Sabbath – After forever – Master of reality
4. Etta James – I just want to make love to you – At last!
5. Boston – Rock ‘n’ roll band – Boston
6. Stevie Wonder – Sir Duke – Songs in the key of Life
7. Rolling stones – Can’t you hear me knocking – Sticky fingers
8. Queens of the stone age – Go with the flow – Songs for the deaf
9. Rush – Limelight – Moving pictures
10. Motorhead – Death machine – Aftershock
11. Guns ‘n’ Roses – It’s so easy – Appetite for Destruction
12. Siouxsie and the Banshees – Spellbound – Juju
13. Marvin Gaye – What’s Going On – What’s Going On
14. Queen – Stone Cold Crazy – Sheer Heart Attack
15. Donny Hathaway – The Ghetto – Everything Is Everything

”Playlist”


More Posts for Show: Playlist Εξαιρετική