Στο Music Society δεν είμαστε καινούργιοι από μετακομίσεις. Το 2016, τέτοια εποχή περίπου, μετακομίσαμε από το στούντιο της οδού Κτενά σε αυτό της Γεωργίου Γεναδίου. Κάποια χρόνια αργότερα φτάνει η στιγμή να αφήσουμε και το στούντιο αυτό για να μετακομίσουμε λίγες δεκάδες μέτρα παραπέρα, στην ίδια γειτονιά. Στον νέο χώρο θα φροντίσουμε στεγάσουμε τις μουσικές μας, τις εκπομπές μας, τις ιδέες μας, τις χαρές, τις λύπες, τους τσακωμούς και τις συνελεύσεις μας.

Για να συμβούν όμως όλα τα παραπάνω θα πρέπει πρώτα να ολοκληρώσουμε κάποιες αναγκαίες εργασίες που θα μας κρατήσουν εκτός αέρα για μερικές εβδομάδες. Αυτό σημαίνει πως θα πρέπει να απαρνηθούμε τις ζωντανές εκπομπές για κάποιο καιρό, ενώ παράλληλα μας δίνεται η ευκαιρία να πάρουμε τον απαραίτητο χρόνο για τις ανάσες μας και τις καλοκαιρινές μας διακοπές.

Μετακομίζουμε λοιπόν, όμως σε καμιά περίπτωση δεν χωρίζουμε! Θα επανέλθουμε σε λίγο καιρό και πάλι στον αέρα του διαδικτύου. Έως τότε μπορείτε να ακούτε τις παλαιότερες εκπομπές των παραγωγών του Music Society στο mixcloud, ενώ θα μπορέσουμε να συναντηθούμε για μια τελευταία φορά πριν τις καλοκαιρινές διακοπές σε ένα πάρτυ έκπληξη που θα ανακοινωθεί σύντομα!

Θα τα ξαναπουμε πολύ σύντομα. Καλή μας μετακόμιση και καλό καλοκαίρι!