Γιώργος Κοντραφούρης Baby Trio
μία jazz βραδιά το Σάββατο 12 Μαρτίου στις 21:30
στο Θεατρικό Βαγόνι (Το Τρένο στο Ρουφ)
Γενική Είσοδος: 10€
Ηλεκτρονική προπώληση: viva.gr

Το Baby Trio δημιουργήθηκε από τον Γιώργο Κοντραφούρη, για να εκφράσει την αθωότητα, τον εφηβικό ενθουσιασμό και όλα τα συναισθήματα που καταλαμβάνουν ένα νέο μουσικό, όταν ξεκινά να παίζει σε ένα συγκρότημα μαζί με τους φίλους του. Εκφράζει όλες εκείνες τις «μη ρεαλιστικές προσδοκίες»,με τις οποίες ξεκινά ένας μουσικός την επαγγελματική του σταδιοδρομία, προτού ωριμάσει πλήρως μέσα από τις εμπειρίες της ενήλικες ζωής.

Οι μουσικοί που απαρτίζουν το Trio είναι πάντα κάτω των εικοσιπέντε ετών (πλην του ιδρυτή, φυσικά). Όταν ένα μέλος περάσει το ηλικιακό αυτό όριο, αποχωρεί και τη θέση του παίρνει άλλος νεαρός μουσικός.Από το 2008 που δημιουργήθηκε το BabyTrio, έχει κυκλοφορήσει δύο άλμπουμ και έχει γνωρίσει πολλές «ενσαρκώσεις». Αυτήν την περίοδο βρίσκεται στην 5η του ενσάρκωση και αποτελείται από τους Γιώργο Κοντραφούρη (Hammondorgan), Μιχάλη Τσιφτσή (κιθάρα) και Γιάννη Παπαδούλη(ντραμς).

Ο Γιώργος Κοντραφούρης έχει διδάξει τζαζ πιάνο και όργανο στο Ιόνιο Πανεπιστήμιο και στο Ωδείο Athenaeum και στην Ακαδημία Sibelius στη Φινλανδία. Μέχρι σήμερα έχει δώσει σεμινάρια σε διάφορες σχολές στην Ελλάδα, την Ιρλανδία, την Ινδονησία και την Εσθονία.

Θεωρείται από τους σημαντικότερους μουσικούς hammondorgan στην Ευρώπη, με παρουσία στην διεθνή μουσική σκηνή και δισκογραφία. Από τις κορυφαίες και πιο ανήσυχες φυσιογνωμίες της γενιάς του στον χώρο της ελληνικής τζαζ, χειρίζεται το HammondΟrgan με το δικό του, εντελώς προσωπικό ιδίωμα. Παρότι στην αρχή της πορείας του μας συστήθηκε ως πιανίστας και γρήγορα καθιερώθηκε ως μία από τις δημιουργικότερες και σημαντικότερες πιανιστικές «φωνές» της γενιάς του, δεν άργησε να στραφεί στο Hammondorgan.

Μέσα στο 2016 αναμένεται η κυκλοφορία του νέου του άλμπουμ με πιάνο: “HauntedPoems” (Puzzlemusik).

Wagon-Bar&Wagon-Restaurant ανοικτά έως αργά (εκτός Δευτέρας)
κρασί 3,5€ / ποτό 5,5€ & φαγητό από 5€
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ – ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ
ΑΜΑΞΟΣΤΟΙΧΙΑ-ΘΕΑΤΡΟ «το Τρένο στο Ρουφ»
Τηλ. 210 5298922 / 6937 604988
καθημερινά (εκτός Δευτέρας και Σαββάτου πρωί) 10:00–14:00 & 18:00–22:00
Σιδηροδρομικός & Προαστιακός Σταθμός Ρουφ,
επί της Λεωφ. Κωνσταντινουπόλεως
10’ με τα πόδια από το ΜΕΤΡΟ Κεραμεικός
Free Parking &Wi-Fi