3 BANDS UNDER ONE GROOVE FESTIVAL!
Το πιο γκρουβάτο φεστιβάλ για τους φανατικούς του punk – rock’n’roll!

Kenny Freq., Electric Bulbs Of Death, Cyclothymics
AN Club (Σολωμού 13-15, Αθήνα)
ΈΝΑΡΞΗ: 21:00 – ΕΙΣΟΔΟΣ: 6 Euros
Facebook event

KENNY FREQ.
Οι KENNY FREQ. από την Αθήνα παίζουν αγγλόφωνη rock-pop από το 2014.
Μετά από μια σειρά από digital singles (που απέσπασαν πολύ θετικές κριτικές κυρίως από τα εγχώρια μουσικά sites και τους καλύτερους μουσικούς ραδιοσταθμούς) ακολουθεί η κυκλοφορία του πρώτου τους album στα μέσα του 2017.

To album αποτελεί μια συλλογή τραγουδιών που ηχογραφήθηκαν μεταξύ του 2015 και του 2017. Ένα από τα singles του album, το Real Love και το video clip του, έχουν προβληθεί και δεχτεί σειρά κολακευτικών σχολίων από σημαντικά διεθνή sites (imposemag.com, hypem.com, buffablog.comκ.α.).

Οι Kenny Freq., δηλαδή οι Ted Σουρβίνος, Theo Pap και Παναγιώτης Μυλωνάς έχουν διαμορφώσει τον προσωπικό τους ήχο επηρεασμένοι από το rock των 70’s και την εναλλακτική σκηνή των 90’s κερδίζοντας τις εντυπώσεις του εγχώριου κοινού, και αρκετών κριτικών και ραδιοφωνικών παραγωγών (εγχώριων και διεθνών).

Με συνεπή και έντονη live δραστηριότητα, έχουν παίξει σε αρκετές πόλεις εκτός Αθηνών και σταδιακά, με το εγχώριο εναλλακτικό κοινό να τους αγκαλιάζει, είναι έτοιμοι για μια πιο δυναμική συνέχεια στο άμεσο μέλλον. Σημαντικότερη τους εμφάνιση η παρουσία τους ως opening act στη συναυλία των Αμερικάνων LOW στο Fuzz Live Music Club στις αρχές του 2015. Στις συναυλίες τους, «μεγαλώνουν» τον ήχο τους, με τη βοήθεια extra μουσικών (κιθάρα- keyboards)
Αυτή την εποχή ετοιμάζουν νέο υλικό, για το επόμενο βήμα τους, που ξεκινάει από τα τέλη του 2018.

Kenny Freq.: facebook | bandcamp | youtube

ELECTRIC BULBS OF DEATH
Επειδή αυτός ο κόσμος είναι στο φτερό κι ό,τι θά ‘ρθει κανείς δε το γνωρίζει
Κατέβα Δημιουργέ του Φωτός, Καταπότη της Ανθρωπότητας, κάνε τον κόσμο θρύψαλα στην παραφροσύνη των βομβών και φόνων
Μίλησε στην Ανθρωπότητα και πες πώς η μεγάλη καμπάνα χτυπάει ένα χρυσό τόνο στα σιδερένια μπαλκόνια κάθε εκατομμυρίου συμπάντων,
Είμαι ο προφήτης Σου ήρθα σπίτι σ’αυτόν τον κόσμο για να ουρλιάξω ένα ανυπόφορο Όνομα μέσα απ’ τις 5 αισθήσεις μου και τη φρικτή έκτη με ηλεκτρικές λυχνίες θανάτου.

Κουαρτέτο καθαρής αισθησιακής υπερβατικότητας
Chris BI drums
George Gakis bass, vox
Tolis Rags guitar
George guitar, vox

Electric Bulbs Of Death: facebook

THE CYCLOTHYMICS
Οι Cyclothymics, ξεκίνησαν ως ένα τρίο το καλοκαίρι του 2014 σαν group therapy μεταξύ φίλων και το 2015 με κάποιες ανακατατάξεις γίνανε 4 για τα καλά.
Έκτοτε έχουνε εμφανιστεί επάξιως ζωντανά δίπλα σε μπάντες οπως οι Lecherous gaze [US] και Nature Boys [US] καθώς και πλάι στα Αντισώματα (κολλεκτίβα μουσικών για φιλανθρωπικά εγχειρήματα) σε φεστιβάλ Tribute στους Ramones.
Αφιερωμένοι σε αυτό που ξέρουν να κάνουν καλύτερα και πιστοί στον υβριδικό Garage-psych post-punk-rock’n’roll ήχο τους και με ανάμικτες κι αγαπημένες επιρροές θα δώσουνε το παρών στο Άν παρεα με τους Kenny Freq και τους νεοσύστατους Electric bulbs of Death (με μέλη απο Last Drive, 700 Machines, Dark Rags) για να ροκάρουνε παρέα και να γιορτάσουν την ολοκλήρωση του πρώτου τους LP (κυκλοφορίας-ντεμπούτο που θα κυκλοφόρησει σύντομα σε βινύλιο).
Εκείνοι μας λένε ότι κάθε φορά που εμφανίζονται τους φαίνεται το ίδιο, εμείς πιστεύουμε πως κάθε φορά δίνουν ακόμα περισσότερη τρελή ενέργεια με το ρυθμό και το πάθος τους! Τα υπόλοιπα μπορείτε να δείτε / ακούσετε σε βάθος χρόνου.

Cyclothymics: facebook