Τα Guest Mixtape τα γνωρίζετε εδώ και αρκετό καιρό. Φίλοι, γνωστοί, παλιοί παραγωγοί, καλλιτέχνες και συγκροτήματα έχουν “χαρίσει” τις κασσέττες τους στο Music Society. Πλέον, στην επέτειο των 10 ετών ζωής του ραδιοφώνου, επιστρέφουν με νέα μορφή. Τα mixtape αναλαμβάνουν 4 φίλοι και συνεργάτες και θα μας προσφέρουν ο κάθε ένας και η κάθε μία το mixtape μιας εβδομάδας τον μήνα έως το καλοκαίρι το οποίο θα παρουσιάζεται κάθε Τετάρτη απόγευμα. Αν τυχόν κάποιος μήνας διαθέτει και 5η Τετάρτη, τότε το βαρύ φορτίο του mixtape θα αναλαμβάνει ένας προσκεκλημένος “έκπληξη”.

Δυστυχώς, η πανδημία του COVID-19 μας άλλαξε κάπως τα σχέδια και τα Guest Mixtape δεν θα μπορέσουν να μεταδοθούν στον αέρα του Music Society, όπως άλλωστε και οι εκπομπές του σταθμού. Οπότε, μέχρι να βγούμε από αυτή την δύσκολη εποχή, θα παρουσιάζονται μπροστά σας στο mixcloud του Music Society και θα “διανέμονται” από τα social media του σταθμού.

Ξεκίνημα για την επιστροφή των Guest Mixtape σήμερα το απόγευμα της Πρωταπριλιάς του 2020 με τον καλό φίλο και πρώην παραγωγό του Music Society, Γιώργο Φερτάκη. Θα ακολουθήσουν κι άλλοι(ες), οπότε μείνετε συντονισμένοι(ες) για όσα έρχονται!


More Posts for Show: Guest Mixtape