Το Ένα Δέκατο Του 8 είναι η ιστορία του Νικήτα, ο οποίος γυρνώντας από την καλοκαιρινή του άδεια βρίσκει τη φίλη του Ιωάννα δολοφονημένη. Προσπαθώντας να καταλάβει τι έχει συμβεί θα βρεθεί άθελα του απέναντι σε μπράβους, τοκογλύφους, το πρώην αφεντικό του, εμπόρους ναρκωτικών και την αστυνομική κάλυψη όλων αυτών. Σταδιακά ο Νικήτας, οδηγώντας τις καταστάσεις στα άκρα θα αρχίσει να καταλαβαίνει τι έχει συμβεί με την Ιωάννα, αλλά στην πραγματικότητα θα καταλαβαίνει όλο και λιγότερα.

 

Ο βα.αλ. έφτιαξε ένα γρήγορο, γεμάτο μουσική αφήγημα που προσπαθεί να απεικονίσει, να περιγράψει και να παίξει με το φως στο σκοτάδι και με το σκοτάδι στο φως με φόντο τη σημερινή Αθήνα.

 

Το Music Society Web RadiON υποστήριξε από την αρχή αυτήν την προσπάθεια του μέλους και ραδιοφωνικού του παραγωγού κι έτσι με πολύ χαρά φιλοξενεί στον χώρο του (Κτενά 8), αυτό το Σάββατο 10/10/2015 στις 8 το απόγευμα την πρώτη παρουσίαση του βιβλίου στην Αθήνα.

 

Είστε όλοι και όλες προσκεκλημένες.

 

Όσοι δεν πρόλαβαν, μπορούν να ακούσουν την εκπομπή/βιβλιοπαρουσίαση εδώ:

 

Το ένα δέκατο του 8 // radio edit by Βα. Αλ. on Mixcloud

 

 

(Το Music Society Web RadiON βρίσκεται στην Κτενά 8, κάθετη στην Περικλέους πίσω από την Ερμού, χτυπάτε το κουδούνι με την ένδειξη Κοινωνία της Μουσικής και ανεβαίνετε στον 3ο).


More Posts for Show: Ανθρακωρηχείο