γράφει ο Duke Zappa (Famous Last Words / Bar το Ναυάγιο)

Αν κανείς ενημερωνεται μόνο από την τηλεόραση και τα ραδιόφωνα έχει την εντύπωση ότι η χώρα μας δέχεται εισβολή από ορδές βαρβάρων τις οποίες αποκρούουν ηρωικώς και με κίνδυνο της ζωής τους Έλληνες αστυνομικοί και στρατιώτες, πλαισιωμένοι από αγνούς έλληνες εθελοντές που αμύνονται των πατρίων εδαφών, παρέα επίσης με κάποιους λίγους φιλλέλληνες. Ας αφήσουμε πίσω το γεγονός ότι οι “φιλέλληνες” είναι Γερμανοί, Αυστριακοί, Σουηδοί και Αμερικάνοι νεοφασίστες με δεσμούς με τύπους σαν τον μακελάρη του Κράησττσερτς, Μπρέντον Τάραντ. Ας αφήσουμε πίσω το γεγονός ότι στις περιπολίες των αγανακτισμένων κατοίκων και των ντόπιων εθελοντών δίνουν τον τόνο πατενταρισμένοι ντόπιοι-και μη-ακροδεξιοι. Ας αφήσουμε πίσω το γεγονός ότι οι ακροδεξιοί όχλοι τείνουν να γίνουν κράτος εν κράτει σε περιοχές της Χίου, της Λέσβου και τον Έβρο. Ας αφήσουμε επίσης πίσω την εργαλειοποίηση των ροών προς τα σύνορα τόσο από τον Ερντογάν, όσο και από την Ελληνική Κυβέρνηση και την ΕΕ. Την πραγματική ταυτότητα των εισβολέων την είδαμε ποτέ; Ποιοι είναι αυτοί οι τόσο τρομαχτικοι εισβολείς που θα μας εξισλαμίσουν και θα μας κάνουν, υποτίθεται, τα χίλιαδύο ανείπωτα πράγματα;

Στην μεγάλη πλειοψηφία τους έρχονται από χώρες που είτε βρίσκονται σε κάποιου είδους πόλεμο (Πακιστάν, Ιράκ, Αφγανιστάν,Σουδάν, Συρία, Κονγκό), χώρες που κυβερνουν θεότρελοι και παρανοικοί δικτάτορες και δικτατορίσκοι (Ερυθραία,Τουρκία,Αίγυπτος), περιοχές που είναι υπό κατοχή (Κουρδιστάν, Παλαιστίνη, Δυτική Σαχάρα), χώρες οι οποίες είναι κυριολεκτικά διαλυμένες και βρίσκονται σε καθεστώς failed state εδώ και χρόνια (Σομαλία) και περιοχές όπου υπάρχουν κρούσματα λιμού και μαζικής πείνας όπως η Αιθιοπία. Στην συντριπτική τους πλειψηφία είναι οικογένειες, πολλές από αυτές με μικρά παιδιά και το μόνο που ζητούν είναι το πέρασμα στην Ευρώπη για να μπορέσουν να ζήσουν με κάποια παραπάνω ασφάλεια και σταθερότητα.

Στην πραγματικότητα έχουμε μια πραγματική εισβολή: στα μυαλά μας! Μέσα από την κυβερνητική προπαγάνδα και όπως τεχνιέντως μεταφέρεται και εκλαικεύεται από όλα τα τηλεοπτικά κανάλια αλλά και την μεγάλη πλειοψηφία των ραδιοφώνων και του τύπου, έχουμε μια εισβολή του ακροδεξιού πολιτικού λόγου. Μια κανονικοποίηση της ακροδεξιάς δίχως προηγούμενο, με τα Ελληνικά ΜΜΕ να δείχνουν να πέρνουν γραμμή κατευθείαν από την Der Sturmer και άλλα εξέχοντα δημοσιογραφικά όργανα των ναζί.


More Posts for Show: Famous Last Words