Θέλεις να συμμετέχεις στο πιο ζωντανό ραδιόφωνο της πόλης?

Θέλεις να γίνεις παραγωγός του Music Society web radio? 

Το Music Society είναι ένα αυτοδιαχειριζόμενος, διαδικτυακός ραδιοφωνικός σταθμός που δημιουργήθηκε τον Μάρτιο του 2010 από 65 νέους παραγωγούς που τους ένωσε η αγάπη τους για την μουσική και το ραδιόφωνο.

Διαθέτουμε ένα πολύ όμορφο χώρο στο κέντρο της Αθήνας (Κτενά 8) με ένα πλήρως εξοπλισμένο studio. Για να συντηρούμε τον χώρο μας αλλά και τις ανάγκες του σταθμού,  έχουμε δημιουργήσει ομάδες με συγκεκριμένες αρμοδιότητες (π.χ. προγράμματος, επικοινωνίας, ηχοληψίας κ.ά.) που στηρίζονται στην εθελοντική εργασία των μελών του Music Society και καταβάλλουμε μηνιαία συνδρομή.

Πέρα από τις εκπομπές, μας ενώνουν και άλλες δραστηριότητες πάντα γύρω από την μουσική. Συνεντεύξεις καλλιτεχνών, σεμινάρια με ανθρώπους του ραδιοφώνου, DJ sets και parties..

Αν θέλεις να γίνεις μέλος του Music Society, θα πρέπει να μας στείλεις ένα δικό σου demo με 8 τραγούδια και 6 – 7 εκφωνήσεις είτε σε cd (κατά προτίμηση mp3 cd και όχι audio cd) είτε σε ψηφιακή μορφή σε κάποιο server (Soundcloud.com ή Archive.org). Το demo αυτό, δεν είναι ανάγκη να είναι ηχογραφημένο σε επαγγελματικό studio, μιας και η Ομάδα Προγράμματος δεν θα λάβει υπ’ όψιν της τυχόν τεχνικές αδυναμίες που μπορεί να υπάρχουν (όπως ποιότητα εγγραφής, μίξη κ.ά.).

Μπορείς να δηλώσεις συμμετοχή ή να ζητήσεις περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο: 6977 697 646 και στο e-mail: [email protected]