Μια εβδομάδα πριν από την εμφάνιση τους στις στις 45 Μοίρες (παρέα με τους Getaway) οι Dead Sidewalkers διέκοψαν τις πρόβες και φιλοξενήθηκαν στο στούντιο του Music Society από την εκπομπή Φράγμα Του Ήχου και τον Γιώργο Φερτάκη.

Dead Sidewalkers δημιουργήθηκαν τον Σεπτέμβριο του 2016, στα ανύπαρκτα πεζοδρόμια της Αθήνας.Βγήκαν αναγκαστικά στον δρόμο, ακολουθώντας τα βήματα και τους ήχους μουσικών από την Αμερικάνικη και Αυστραλέζικη  punk rock  σκηνή και του garage, χωρίς ωστόσο να τοποθετούνται κάπου συγκεκριμένα και μη φορώντας καμία ταμπέλα. Όλοι τους είναι μέλη πρώην συγκροτημάτων και ελπίζουν να είναι για πάντα.Οι Dead Sidewalkers, είναι μια παρέα μουσικών που θέλουν να παραμείνουν έτσι, γιατί αυτό τους αρέσει.

Αποτελούνται από τους Σπύρο Δουλγερίδη στα drums και τη φωνή (ex Rockin’ Bones, the Earthbound, False Alarm, Χτισμένες των θεμελίων), Χάρη Γκελεστάθη στη φωνή (ex Rockin’ Bones, Widow Pit), Κωνσταντίνο Κοπανάκη  στην κιθάρα (ex False Alarm) και Θοδωρή Σταυριανό στο μπάσο (ex Sugah Galore, Mama Sings Fire, Off).

Ακούστε τη συνέντευξη στο mixcloud.


More Posts for Show: Το Φράγμα Του Ήχου