Αμβούργο, τέλη 2010. Σε μια ακόμη μετοίκηση μου αναζητώ την κατάλληλη ραδιοφωνική παρέα. Μια όχι εύκολη αναζήτηση· ούτε η περίοδος εύκολη, ούτε η υποφαινόμενη. Σε μια σελίδα «καταγγελίας» του φαινομένου της ραδιοφωνικής λίστας συναντώ μια ψηφιακή διεύθυνση: www.musicsociety.gr. Τα υπόλοιπα είναι ιστορία. Συνάντησα μουσικές, ανθρώπους, κι ευαισθησίες. Ένα πολυσυλλεκτικό ψηφιδωτό με ραδιοφωνικές καταβολές γεμάτες γνώση, πάθος και τόση, μα τόση, αγάπη για το υγιέστερο παυσίλυπο του κόσμου: τη μουσική.

Αθήνα, Νοέμβρης του 2013. Η πρώτη μου εκπομπή. Η συμμετοχή μου σ’ενα εγχείρημα που έμελλε να είναι καταλυτική για το προσωπικό μου αφήγημα. ‘Εκ τοτε η ζοφερή ελληνική καθημερινότητα εμπλουτίστηκε από συναντήσεις, συζητήσεις, μουσικές αναζητήσεις. Κυρίως εμπλουτίστηκε από ανθρώπους, γέλια, και απολαυστική δημιουργικότητα. Not bad…not bad at all.

To Music Society Web RadiOΝ έκλεισε αισίως τα 6 του χρόνια. Ένας ζωντανός οργανισμός που πάλλεται κι εξελίσσεται. Και η εξέλιξη είναι αναπόφευχτη. Αυτόνομη, αυτόχθονη και αυτογενής. Το μόνο που μπορεί να επιλέξει κανείς είναι πώς και πού θα σταθεί απέναντι σ’αυτή. Για μια ακόμη φορά, στο προσωπικό μου αφήγημα, η μουσική είναι αυτή που κερδίζει με καθαρή διαφορά. Από την Καλή και την Ανάποδη. Κι αυτό είναι εξαιρετικά πολύτιμο· κι εγώ εξαιρετικά ευγνώμων και, ως εκ τούτου, παρούσα.

Η ευχή μου για όλους τους ανθρώπους: αγαπάτε υποκείμενα, ως υποκείμενα. Όλα τ’αλλα μπορεί να έρθουν μπορεί και όχι. Αλλά ίσως να μην έχει και τόση σημασία. Γιατί η απατηλή φυσική διάσταση του χρόνου αποδεικνύεται όχι και τόσο απατηλή βιωματικά. Και ο χρόνος μετράει εφόσον περνάει…