Το Music Society, το ραδιόφωνο για την κοινωνία της μουσικής, συμπλήρωσε τα 10 χρόνια λειτουργίας του. Ήταν Δευτέρα 3 Μάη 2010, όταν μια παρέα 65 παραγωγών εξέπεμψε για πρώτη φορά προς τον έξω κόσμο τις φωνές και τα τραγούδια του Music Society. Έκτοτε κύλησαν πολλές νότες στο μουσικό αυλάκι και οι ιστορίες που μπορούν να διηγηθούν τα 3 στούντιο που άλλαξε το MS είναι άπειρες.

Δεκάδες παραγωγοί ήρθαν, έμειναν ή έφυγαν, ενώ εκατοντάδες καλλιτέχνες και καλεσμένοι φιλοξενήθηκαν στην διαδικτυακή συχνότητα του Music Society όλα αυτά τα 10 χρόνια. Δεκάδες ήταν και τα πάρτυ που οργανώθηκαν σε μπαρ, στέκια ή …ταράτσες, την ίδια ώρα που πάνω από 2.400 εκπομπές, mixtape και αφιερώματα έχουν ήδη κυκλοφορήσει διαδικτυακά και συνεχίζουν να αυξάνονται καθημερινά. Αν γίνουν οι απαραίτητοι υπολογισμοί, πρόκειται για δεκάδες χιλιάδες ραδιοφωνικές ώρες στον αέρα, προερχόμενες από ένα ραδιόφωνο που δεν στηρίζεται παρά μόνο στα δικά του πόδια και γι’ αυτό του αρέσει να χαρακτηρίζεται αυτοοργανωμένο και αυτοδιαχειριζόμενο.

Δυστυχώς οι καιροί δεν επιτρέπουν στο Music Society να γιορτάσει τα 10α γενέθλια του όπως θα ήθελε, παρέα με τους ακροατές, τους φίλους και τους παραγωγούς του, με μια μπύρα στο χέρι, ακούγοντας μουσικές που για τον καθένα σημαίνουν κάτι. Όμως όλες και όλοι εμείς, οι παραγωγοί του MS, επιφυλασσόμαστε να επιστρέψουμε την αγάπη και την αφοσίωση που λαμβάνουμε στο προσεχές μέλλον, μόλις οι καταστάσεις το επιτρέψουν. Όπως επίσης υποσχόμαστε να συνεχίσουμε να κρατάμε το όνειρο, το χόμπι και την αγάπη μας για την μουσική και το ραδιόφωνο ζωντανά και να γιορτάσουμε κι άλλα γενέθλια, για πολλά χρόνια ακόμα.