Το σεμινάριο δημιουργικής γραφής ολοκληρώνεται σε 12 συναντήσεις.

 

Λίγα λόγια από τον εισηγητή:

Ο καθένας από εμάς επιλέγει έναν χαρακτήρα από όσους υπάρχουν σε ένα συγκεκριμένο γεγονός, που δίνεται στην αρχή του σεμιναρίου. Ο κάθε χαρακτήρας αφηγείται το γεγονός από τη δική του ματιά. Σε κάθε συνάντηση θα δίνεται και ένα καινούργιο στοιχείο από την εξέλιξη της ιστορίας και ακολούθως το χρονικό θα εξιστορείται από τον κάθε χαρακτήρα ξεχωριστά. Στο τέλος θα υπάρχουν τόσες παραλλαγές της ιστορίας, όσες και οι χαρακτήρες που συμμετέχουν.

Διάδραση και αφήγηση και χαρτογράφηση των πορτρέτων που ζωντανεύουν την ιστορία. Αυτό είναι το βασικό χαρακτηριστικό του σεμιναριακού κύκλου. Η αφήγηση του καθενός εμπλέκεται στην αφήγηση του άλλου χαρακτήρα. Όλοι μαζί συνθέτουν το μωσαϊκό από τις υποκειμενικές ματιές που βλέπουν ένα γεγονός. Το είδος της ιστορίας που θα επιλεγεί να γίνει το αντικείμενο της αφήγησης θα διαλεχτεί ανάμεσα από τέσσερα ή πέντε εναλλακτικά drafts, με την αρχή της πλειοψηφίας.

Μέσα στην εξιστόρηση του χρονικού που θα επιλεγεί από την ομάδα, θα παρεμβάλλονται μικρά ή μεγαλύτερα σχέδια γραφής, ανάλογα με την εξέλιξη της δράσης.

Η ένταση είναι δεδομένη και οι 12 συναντήσεις συναρπαστικές.

 

Βρισκόμαστε στο κέντρο της Αθήνας (Κτενά 8, Σύνταγμα).
Τα σεμινάρια ξεκινούν στις αρχές Νοεμβρίου / Κόστος 150 ευρώ
Πληροφορίες / Εγγραφές: www.musicsociety.gr
6973871546, 6977697646