RadioSeminar

Με την αρχή της καινούργιας χρονιάς, το Music Society Web Radio ανοίγει ξανά τις πόρτες του σε όσους θέλουν ‘να μαθαίνουν, να πράττουν, να πηγαίνουν λίγο παρακάτω’ το ενδιαφέρον και την ενασχόλησή τους με τη μουσική, διοργανώνοντας άλλο ένα σεμινάριο υψηλών προδιαγραφών και χαμηλού κόστους!

Αυτή τη φορά, τρεις γνωστοί και καταξιωμένοι στο χώρο τους άνθρωποι του ραδιοφώνου, ο Γιώργος Φλωράκης, ο Οδυσσέας Ιωάννου και η Κατερίνα Καφεντζή(Kafka), θα μας αποκαλύψουν τα μυστικά που κρύβει αυτό το ‘μαγικό κουτί που μιλάει και τραγουδάει’. Για όσους ήθελαν πάντα να βρεθούν ‘στην άλλη πλευρά’ του αγαπημένου τους μέσου, να μοιραστούν τις μουσικές και τις ιδέες τους, να πειραματιστούν σε ένα αληθινό studio και να γνωρίσουν ποια είναι τα κομμάτια που συνθέτουν το παζλ μιας καλής ραδιοφωνικής εκπομπής…

Ένα τρίμηνο σεμινάριο με τρεις εισηγητές, ο καθένας από τους οποίους θα ασχοληθεί με μια διαφορετική πλευρά της ραδιοφωνικής παραγωγής. Τόπος συνάντησης ο ιντερνετικός ραδιοφωνικός σταθμός μας στο κέντρο της Αθήνας (Κτενά 8, Σύνταγμα), ο φιλόξενος χώρος και το studio του Music Society Web Radio. Οι συμμετέχοντες μπορούν να παρακολουθήσουν και τις τρεις θεματικές ενότητες ή οποιαδήποτε από τις τρεις μεμονωμένα, ενώ σε όλους θα χορηγηθούν βεβαιώσεις συμμετοχής.

Κόστος συμμετοχής: 150 ευρώ για ολόκληρη την ενότητα και 60 ευρώ για κάθε μια!

Για πληροφορίες/κρατήσεις θέσεων : 690 860 1496

Σας περιμένουμε!