Καθώς μπαίνει σιγά σιγά ο Οκτώβρης, μπαίνουμε κι εμείς στο στούντιο της Κτενά συγκροτημένα, έτοιμοι κι έτοιμες και ανανεωμένοι για μια ακόμη καινούργια ραδιοφωνική σεζόν, εξοπλισμένοι με μουσικές, όρεξη, αλλά κυρίως με το υπέροχο ταμπεραμέντο μας και το εξαιρετικό μουσικό γούστο.

Από αύριο, Δευτέρα 6/10/2014, ξεκινά το ανανεωμένο πρόγραμμα του Music Society Web RadiON με 7 καινούριους ραδιοφωνικούς παραγωγούς, όλους τους παλιούς πανέτοιμους και συνολικά πάνω από 55 ώρες ζωντανού ραδιοφωνικού προγράμματος κάθε εβδομάδα τουλάχιστον. Και όλα αυτά συν τα αφιερώματα, τις συνεντεύξεις, τις ειδικές εκπομπές, τα σεμινάρια, τα Free Sundays με ποικίλα θέματα και γενικώς τις πολλές μουσικές, και όχι μόνο, εκπλήξεις που σας ετοιμάζουμε για αυτή τη χρονιά και τα οποία, φυσικά, δεν μπορούν να μπουν στο πρόγραμμα μιας και η γλύκα τους έγκειται στο ότι είναι εκτός προγράμματος.

Συντονιστείτε στο www.musicsociety.gr από Δευτέρα 6/10/2014 για το καινούργιο πρόγραμμα της σεζόν 2014-2015 και κρατήστε την επαφή σας για την παρουσίαση των φρέσκων εκπομπών, αλλά και για τα νέα μας που θα είναι πολλά, όπως και οι εκπλήξεις που σας περιμένουν.

Καλή μας αρχή και καλές μας ακροάσεις!