Ο συγγραφέας Τάσος Αναστασίου στο MS (27/1 στις 21:00)

Την Τετάρτη 27/1 στις 21:00 συντονίζεστε live!

Η Αλεξάνδρα Θανέλλου φιλοξενεί στο στούντιο του MS τον Τάσο Αναστασίου για να παρουσιάσουν το καινούργιο του μυθιστόρημα με τίτλο “Ιούνης”.

Το έργο
Τη στιγμή που χανόταν κάπου ανάμεσα στο μη αισθητό και στο όνειρο, άκουσε στο βάθος και από μακριά έναν ήχο κουδουνιού. Στην αρχή αδιαφόρησε, αλλά μετά, καθώς ο ήχος γινόταν όλο και πιο έντονος, άρχισε να τον επεξεργάζεται στο μυαλό της. Ενώ συνειδητοποιούσε ότι αισθανόταν χάλια, ότι ήταν κατά κάποιον τρόπο άρρωστη, αντιλήφθηκε σταδιακά ότι αυτός ο ήχος ήταν μάλλον ήχος από ξυπνητήρι. Αλλά όχι το δικό της ξυπνητήρι. Άνοιξε τα μάτια και κοίταξε το ταβάνι. Ούτε αυτό ήταν το δικό της ταβάνι. Πετάχτηκε από το κρεβάτι, ένα μεγάλο διπλό κρεβάτι σε ένα δωμάτιο που το έβλεπε για πρώτη φορά. Το κεφάλι της βούιζε και πόναγε, λες και της το βαράγανε με σφυρί, το στόμα της ήταν στεγνό και βρομούσε.

Ο Κώστας και ο Γιάννης ξεκινούν για ένα ιδιαίτερο τριήμερο στον Ωρωπό. Η Μαρία ξυπνά σ’ ένα άγνωστο διαμέρισμα χωρίς να θυμάται τίποτα. Ο Γιώργος προσπαθεί να σώσει τις οικονομίες μιας ζωής.

Τέσσερις άνθρωποι βιώνουν την κρίση και το καλοκαίρι, τον Ιούνη του 2012.

“Ιούνης”
Εκδόσεις Ανώνυμο βιβλίο (Ιατρίδου 139, Καλλιθέα)

Ο συγγραφέας
Ο Τάσος Αναστασίου γεννήθηκε στην Αθήνα το 1975 και μεγάλωσε στα Πατήσια, όπου και κατοικεί ακόμα με τη σύζυγο και τον γιο του. Σπούδασε Οικονομική και Περιφερειακή Ανάπτυξη στο Πάντειο Πανεπιστήμιο. Έχει εργαστεί ως σύμβουλος και εκπαιδευτής software σε εταιρία πληροφορικής, εμπορικός αντιπρόσωπος σε εταιρία εμπορίας καφέ, οδηγός ταξί, διανομέας σε κάβα και μπάρμαν. Το 2013 διακρίθηκε στον διαγωνισμό αστυνομικού διηγήματος της ΕΛΣΑΛ (Ελληνική Λέσχη Συγγραφέων Αστυνομικής Λογοτεχνίας) για το διήγημά του “Η πιο μεγάλη νύχτα”, που συμπεριλαμβάνεται στη συλλογή “15 σφαίρες αναζητούν θύματα” (Εκδόσεις Άπαρσις). Είναι ιδρυτικό μέλος της ανεξάρτητης εικαστικής κίνησης The RePSYcled.

Share

Tags

Leave Yours +

No Comments

Comments are closed.

  • Comments are Closed


© Copyright 2016 Music Society - Powered by WordPress