ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Στο Music Society Web RadiOn δε φέρνουμε στις εκπομπές μόνο τα έργα και τη μουσική έμπνευση των αγαπημένων μας καλλιτεχνών. Όταν αυτό είναι εφικτό, φέρνουμε και τους ίδιους τους καλλιτέχνες στο στούντιό μας.

Με αυτό τον τρόπο οι παραγωγοί του Music Society Web RadiOn έρχονται σε επαφή με τον κόσμο των μουσικών, καθώς και άλλων ανθρώπων της τέχνης. Ανοίγουν διαλόγους για την πορεία τους, τις εμπνεύσεις τους, τις δουλειές τους, τα χόμπι τους και πολλά άλλα. Τις περισσότερες φορές, μετά τις συνεντεύξεις, ακολουθεί μια χαλαρή συζήτηση off air κι ένα ποτό (ή ζεστό ρόφημα τις χιονισμένες νύχτες του χειμώνα) στο φιλόξενο χώρο του Music Society Web RadiOn.

Ακριβώς επειδή οι μουσικές που ακούγονται στο Music Society Web RadiOn είναι σαν ένα χρωματιστό μουσικό μωσαϊκό και καλύπτουν διαφορετικά είδη, παρακάτω μπορείτε να ακούσετε τις συνεντεύξεις μας με ενδιαφέροντες καλλιτέχνες και πάνω απ’ όλα με ξεχωριστούς ανθρώπους, ο καθένας από τους οποίους μοιράζεται μαζί μας το προσωπικό μουσικό του σύμπαν.

Καλή ακρόαση!

Οι συνεντεύξεις εμφανίζονται με αλφαβητική σειρά:

Share


© Copyright 2014 Music Society - Powered by WordPress