“Ο Υιός του Νείλου” στο MS (29/9 στις 20:30)

Εμμανουήλ Γ. Μαύρος
Ο Υιός του Νείλου
29/9/2016 στις 20:30
Συντονίζεστε live!

“Είναι αισθησιακή, όμορφη, έξυπνη, δυναμική, είναι Ελληνίδα και δεν φοβάται τον θάνατο. Ίσως γιατί δεν την πλησίασε ποτέ τόσο πολύ. Την λένε Ελένη Νάκου και είναι αρχαιολόγος στο Αμερικανικό Πανεπιστήμιο του Καΐρου. Η εύρεση ενός παπύρου 3.500 ετών, για την ύπαρξη και έλευση του ενός και μοναδικού υιού, αποτελεί την αφορμή να δεχτεί να ερευνήσει και να εντοπίσει το φυσικό ή το πνευματικό πρόσωπό του.

Εγκλωβισμένη σε έναν λαβύρινθο πληροφοριών, ψάχνει μια από τις δυο εξόδους που θα την οδηγήσουν στην επίλυση του μυστηρίου, ξεσκεπάζοντας μια τεράστια απάτη πάνω σε ένα καλά στημένο θρησκευτικό μηχανισμό, στον οποίο εμπλέκονται η εβραϊκή συναγωγή και διάφορες χριστιανικές και αιρετικές ομάδες, που με την πολιτική κάλυψη διακινεί όπλα, ναρκωτικά και πορνεία. Ανακαλύπτει το νήμα που την οδηγεί στην αινιγματική φιγούρα του έβδομου μοναδικού υιού του Νείλου, ίσως με τίμημα την ίδια της τη ζωή.”

Αυτήν την Πέμπτη (29/9/2016, 20.30 – 22.00) “Η Καλή και Η Ανάποδη – Betwixt & Between” φιλοξενεί στο Music Society WebradiON το συγγραφέα Εμμανουήλ Γ. Μαύρο που θα παρουσιάσει το καινούργιο το μυθιστόρημα “Ο Υιός του Νείλου”. Σας περιμένουμε να μιλήσουμε για λογοτεχνία και να συνακροαστούμε μουσικές που ενέπνευσαν το συγγραφέα, ενδεχομένως και το βιβλίο. Άλλωστε το εξαιρετικό με τη μουσική είναι πως μας συντροφεύει ως παρακαταθήκη, συνειδητή ή μη.

(Spoiler Alert: Η εκπομπή θα κληρώσει δύο αντίτυπα του βιβλίου. Συντονίζεστε και διεκδικείτε!)

Share

Tags

Leave Yours +

No Comments

Comments are closed.

  • Comments are Closed


© Copyright 2016 Music Society - Powered by WordPress