lastdrive1

Το Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2013 ο Βαγγέλης Χαλικιάς και η εκπομπή Desert Nights φιλοξένησαν στο studio του Music Society Web Radio τον Αλέξη Καλοφωλιά των Last Drive

Σάββατο βράδυ στην Καπνικαρέα βρεθήκαμε με τον Αλέξη Καλοφωλιά και ανηφορίσαμε προς το σπίτι του music society στην οδό Κτενά 8. Μια εβδομάδα σχεδόν πριν τις συναυλίες των Last Drive σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη με αφορμή τα τριάντα χρόνια από το ξεκίνημα της μπάντας!

Ο Αλέξης κάλυψε επάξια το κενό του Γιώργου Καρανικόλα που δεν κατάφερε να έρθει στην παρέα μας. Είχε πολύ διάθεση, παρόλο που ήρθε κατευθείαν από ακόμα μία πρόβα με κάποιον από τους πολλούς καλεσμένους των Drive στις επερχόμενες συναυλίες, και γέμισε το στούντιο με πολύ θετική ενέργεια!

Μας μίλησε για το ξεκίνημα των Last Drive, τις φιλίες που έκαναν στην πορεία τους, τη διάλυση τους και την πολύ δυνατή επαναφορά τους πριν επτά χρόνια, αλλά και για πολλά άλλα. Εκτός από τις δικές μας ερωτήσεις απάντησε και στις ερωτήσεις  των ακροατών που είχαν γεμίσει το chat του music society! Ακούσαμε ιστορίες, γελάσαμε και είχαμε για μουσική παρέα τραγούδια των Drive από το ξεκίνημα τους μέχρι και σήμερα!

lastdrive2

Ακούστε τη συνέντευξη εδώ:


More Posts for Show: