lab05s

Την Τετάρτη το βράδυ, 6 Φλεβάρη 2013, «Το Φράγμα του ήχου» με τον Γιώργο Φερτάκη φιλοξένησε στο studio του Music Society Webradio τον έναν απ’τους δύο ιδρυτές της Lab Records, Πάνο Μαριολόπουλο. 

Οι ραδιοφωνικές συνεντεύξεις έχουν τα προτερήματα και τα ελαττώματα τους σε σχέση με τις γραπτές συνεντεύξεις. Στις γραπτές έχεις τη δυνατότητα να διατυπώσεις τα πράγματα με την ησυχία σου είτε από την μια άκρη του τραπεζιού είτε από την άλλη. Στις ραδιοφωνικές, όμως, συνεντεύξεις η ροή είναι ροή και αναγκαστικά πολλά ενδιαφέροντα ή λιγότερο ενδιαφέροντα πράγματα που ειπώνονται, ενώ ο ακροατής ακούει τα απαραίτητα τραγούδια, που στο κάτω-κάτω αυτά είναι και το ζουμί που μένει, δεν καταγράφονται πουθενά.

lab02

Έτσι, από τη κουβέντα μας με τον Πάνο Μαριολόπουλο, συνιδρυτή της The Lab Records δεν θα ακούσετε, μεταξύ άλλων, τη συνταγή και την ιστορία του κοκτέιλ cuba libre, το γιατί η καλλιέργεια lime θα αποτελούσε μια ενδιαφέρουσα πρόταση για την Ελλάδα και διάφορες ατυχείς στιγμές με (άλλους) ραδιοφωνικούς σταθμούς & δισκογραφικές εταιρίες. Θα ακούσετε τις απόψεις και τις θέσεις ενός label που ζει, αναπνέει & στηρίζει το rock’n’roll σε όλες του τις εκφάνσεις!

Ακούστε τη συνέντευξη εδώ:


More Posts for Show: Το Φράγμα Του Ήχου