Την Κυριακή 27 Μαΐου η εκπομπή “60 minutes to midnight” με τον Ηλία Περόγαμβρο, υποδέχτηκε στο studio του Music Society τον Πέτρο Κουμπλή.

Ο όρος «συνέντευξη» είναι μάλλον περιοριστικός όταν πρόκειται για την κουβέντα δύο φίλων που γνωρίζονται 20 χρόνια. Με αφορμή την έκδοση του νέου του βιβλίου «12 ιστορίες που ονειρεύονται να γίνουν παραμύθια», ο δημοσιογράφος και ραδιοφωνικός παραγωγός Πέτρος Κουμπλής επισκεύθηκε το σταθμό μας για μια εκπομπή που ακροβάτησε μεταξύ φιλοσοφίας και χιούμορ. Άλλωστε η διαχωριστική γραμμή είναι πολύ πολύ λεπτή.

Ευτυχία είναι όντως να αγαπάμε τις απλές καθημερινές λεπτομέρειες. Και όταν ένα βιβλίο πραγματεύεται έννοιες ουσιαστικές και υπαρξιακές με γλώσσα συγγενική με αυτή των παιδικών παραμυθιών, τότε δεν μπορεί παρά η κουβέντα να παίζει μεταξύ φιλοσοφικής αναζήτησης και εφηβικών πειραγμάτων. Το μόνο σίγουρο είναι ότι οι δύο παλιόφιλοι τα είπαν όπως θα τα έλεγαν πίνοντας μια μπύρα ένα σούρουπο κάτω από την Ακρόπολη. Και η ζωντανή συμμετοχή των φίλων στο chat και στο studio έκανε την παρέα μεγάλη και ξεχωριστή.

Ακούστε τη συνέντευξη εδώ: